وکیل جرایم علیه امنیت کشور؛ وکیل جاسوسی و جرایم وابسته به آن

وکیل جرایم علیه امنیت کشور

همان طور که مستحضرید حاکمیت ملی همواره مهم ترین و با اهمیت ترین ارزش برای همه ملت ها بوده است و علی رغم تلاش هایی که در دوران معاصر برای ایجاد کردن نوعی فدرالیسم فرا ملی انجام شده، هنوز هم می توان بیان کرد که این مفهوم در حقوق بین الملل تقریبا یک برج و باروی غیرقابل تسخیر و مورد تأکید فراوان تمام ملت ها و دولت ها می باشد.

با توجه به ارزشی که ملت های گوناگون همواره برای حاکمیت خود قائل بوده و هستند و با توجه به تلاش به جهت حفظ قدرت و حاکمیت خود و خطراتی که جرایم علیه امنیت می توانند برای حاکمیت و استقلال آن ها ایجاد نمایند از قدیم الایام مقررات سخت و زیادی راجع به جرایم علیه امنیت وجود داشته و خواهد داشت.

موسی الرضا میر وکیل پایه یک دادگستری
وکالت و مشاوره تخصصی در دعاوی کیفری
شماره تماس جهت تعیین وقت مشاوره

وکیل جرایم علیه امنیت کشور با دانستن این جرائم کمک زیادی به شما خواهد کرد. حتی بعضی از این مقررات را به لحاظ زمانی مقدم بر مقررات راجع به دیگر جرائم و مقررات مربوط به حقوق جزای عمومی دانسته اند. در صورت مواجه شدن با موارد مرتبط به امنیت ملی می توانید از یک مشاوره حقوقی با تجربه در این زمینه مشورت بگیرید.

معرفی وکیل جرایم امنیتی

جرایم امنیتی معمولا از پیچیدگی‌های بسیاری برخوردار است و اخذ وکیل در این زمینه می‌تواند برای شما بسیار موثر و مفید واقع گردد. موسی الرضا میر وکیل پایه یک دادگستری جزو بهترین وکلای جرایم امنیتی در ایران بوده که تاکنون با موفقیت در بیش از یکصد پرونده حقوقی توانسته اعتماد بسیاری از موکلین خود را بدست بیاورد.
در این زمینه همچنین باید بگوییم آقای میر بیش از 15 سال است که در زمینه پرونده‌های جرایم امنیتی فعالیت می‌کند و از وکلای مجرب این حوزه می‌باشد.
مشاوره‌ی حقوقی، تدوین اوراق قصایی همچون دادخواست و وکالت در پرونده‌های جرایم امنیتی از جمله خدمات آقای موسی الرضا میر بوده و اگر به دنبال وکیلی مجرب و متخصص در این زمینه هستید ایشان بهترین گزینه برای شماست!

بهترین وکیل جرایم امنیتی چه کسی است؟

بهترین وکیل جرایم امنیتی وکیلی است که علاوه‌بر تسلط کامل به قوانین و مقررات، تخصص ویژه در حوزه حقوق امنیت ملی و جرائم امنیتی داشته باشد. این افراد رزومه و سابقه موفقیت‌آمیزی در پرونده‌های مشابه قبلی داشته‌اند و به خوبی می‌دانند در مواجهه با چنین جرائمی چه استراتژی اتخاذ کنند. آن‌ها چالش‌های حقوقی درباره مسائل امنیتی و حساسیت‌های سیاسی و اجتماعی را می‌شناسند و مراقب هرگونه خطا در این خصوص هستند.

بهترین وکلا در این حوزه توانایی تحلیل و ارائه مستندات برای هر جرم امنیتی را دارند و به خوبی می‌دانند چگونه اطلاعات، اسناد، مدارک، شواهد و مستندات پیچیده را تجزیه و تحلیل کرده و از آن جهت اثبات بی‌گناهی موکل یا کاهش مجازات آن استفاده کنند؛ علاوه‌بر این بهترین‌ها در این حوزه، تبحر تعامل با دستگاه‌های قضایی، امنیتی و نظامی را دارند و می‌توانند به خوبی با آن‌ها مذاکره کنند. همچنین با فن بیان قوی، شرایط بهتری را برای اقناع قضات فراهم می‌سازند.

شماره وکیل جرایم امنیتی

چنان‌چه درگیر با پرونده در حوزه جرائم امنیتی هستید یا نیاز به مشاوره‌های تخصصی در این باره دارید، می‌توانید برای دریافت راهنمایی حقوقی و هماهنگی با وکیل جرایم امنیتی از طریق شماره زیر با کارشناسان حقوقی ما در ارتباط باشید.

  • شماره موبایل: 09123829850
  • شماره دفتر: ۴۶۲۲۴۰۹۱

آدرس وکیل جرایم علیه امنیت

آدرس دفتر وکیل جرایم علیه امنیت: خیابان صیاد شیرازی جنب اورژانس سابق ساختمان اداری آوا‌ طبقه اول دفتر وکالت موسی الرضا میر

وکیل جرایم امنیتی کیست؟

وکیل جرایم امنیتی وکیلی است که پروانه وکالت معتبر دارد و به صورت تخصصی در حوزه پرونده‌های امنیتی و کیفری با محوریت نظم، امنیت و مصالح ملی کشور و تهدید علیه امنیت، فعالیت می‌کند. این وکلا به طور خاص به اشخاص یا نهادهایی که متهم به جرائم امنیتی هستند، کمک می‌کنند. این حقوق‌دانان متخصص، دانش عمیقی در زمینه قوانین کیفری به ویژه قانون مجازات اسلامی، آیین دادرسی کیفری و مقررات خاص امنیتی دارند؛ علاوه‌بر این به مسائل بین‌المللی مرتبط با امنیت ملی نیز مسلط هستند.
وکیل جرایم امنیتی به دلیل پیچیدگی و حساسیت این جرائم، دانش و مهارت حقوقی بالایی دارد و در پرونده‌هایی که فضای سیاسی یا امنیتی بر روند رسیدگی تاثیرگذار است به بهترین نحو از موکلین خود دفاع می‌کنند. این وکلا ضمن انجام خدماتی مانند مشاوره‌های حقوقی تخصصی برای متهمانی که امکان تضییع حقوق آن‌ها وجود دارد به خوبی می‌توانند پرونده را تحلیل و ضعف‌های قانونی آن را شناسایی کنند. همچنین با بررسی مشروعیت اقدامات انجام شده در هر موضوع با استفاده از راه‌حل‌های حقوقی، جهت احقاق حق موکل خود تلاش می‌کنند.
وکیل جرائم امنیتی با تجربه و تخصص خود علاوه‌بر انجام خدمات دیگر وکلا، توانایی بالایی در نگارش لوایح مستدل و قانونی و قدرت تعامل با مراجع قضایی و امنیتی را دارد تا بتواند از استراتژی‌های مناسب برای کاهش مجازات یا تبرئه موکل استفاده کند. این وکلا در تمامی مراحل دادرسی از تحقیقات مقدماتی در دادسرا تا رسیدگی در دادگاه انقلاب یا دیوان عالی کشور به عنوان نماینده قانونی موکل خود حضور پیدا می‌کنند. وجود آن‌ها رعایت اصول دادرسی عادلانه را تضمین می‌کند و مانع از پایمال شدن حقوق افراد می‌شود.

هزینه و حق‌الوکاله وکیل جرایم علیه امنیتی

تعیین هزینه و حق‌الوکاله در پرونده‌های مربوط به جرائم علیه امنیت، تابع عوامل متعددی است و نمی‌توان رقم مشخص و ثابتی را برای آن اعلام کرد. در واقع اعلام مبلغ دقیق و قطعی بدون بررسی اولیه و شناخت اجمالی از پرونده نه تنها غیرممکن بلکه غیرحرفه‌ای است؛ اما شما می‌توانید از طریق پل‌های ارتباطی اعلامی در سایت ما، برای استعلام‌گیری هزینه‌ها اقدام کنید.
شرایط استعلام قیمت وکیل جرایم امنیتی به این صورت است که با تماس شما و طرح موضوع، کارشناسان ما اطلاعات لازم را در مورد پرونده دریافت می‌کنند. در ادامه بعد از ارزیابی اولیه، هزینه تقریبی به شما اعلام می‌شود که شرایط پرداخت آن را نیز شفاف‌سازی می‌کنند. با این حال برای اطلاعات بیشتر باید بدانید که مولفه‌های تاثیرگذار بر هزینه و حق‌الوکاله وکیل به قرار زیر هستند:

  1. پیچیدگی و اهمیت ابعاد امنیتی پرونده: در واقع هرچه پرونده پیچیده‌تر، تعداد اتهامات بیشتر و اهمیت امنیتی بودن آن بالاتر باشد به مراتب به زمان و تلاش بیشتری برای دفاع نیاز دارد و متعاقب آن، هزینه وکالت نیز افزایش می‌یابد.
  2. مرحله رسیدگی: هزینه وکالت وکیل جرایم امنیتی در مراحل مختلف دادرسی اعم از تحقیقات اولیه، دادسرا، دادگاه بدوی، تجدیدنظر یا دیوان عالی متفاوت است. بی‌شک هزینه‌ها در مراحل تحقیقات مقدماتی نسبت به مراحل با پیچیدگی بیشتر مانند مرحله اعتراض و تجدیدنظر، کم‌تر است.
  3. مدت زمان مورد نیاز برای پرونده: هرچه پرونده پیچیده و سخت‌تر باشد به مدت زمان بیشتری برای رسیدگی و به تبع آن، پیگیری نیاز است. دستمزد وکلا در این پرونده‌ها نیز با توجه به زمانی که در نظر می‌گیرند، تعیین می‌شود.
  4. نوع قرارداد: قراردادهای وکالت به صورت ساعتی، توافق یا درصدی برآورد می‌شوند که هر کدام هزینه‌های متفاوتی را در برمی‌گیرند. هر شخصی با توجه به قراردادی که با وکیل می‌بندد، می‌تواند هزینه‌ها و حق‌الوکاله را پیش‌بینی کند.

خدمات و وظایف وکیل جرایم امنیتی

وکیل جرایم امنیتی تنها یک وکیل کیفری عادی نیست؛ بلکه تخصص فراوانی در روابط سیاسی، ارتباط با نهادهای امنیتی در چارچوب قانون برای این نوع جرائم و رویه‌های قضایی در چنین پرونده‌هایی را دارد. در این خصوص مهم‌ترین وظایف این وکلا در موارد زیر خلاصه می‌شود:

  • مطالعه دقیق پرونده و تشخیص نوع اتهام: یکی از اصلی‌ترین وظایف وکیل جرائم امنیتی، شناسایی دقیق نوع اتهام است. گاهی موکل با اتهام امنیتی مواجه می‌شود در حالی که جرم، ماهیت سیاسی، اجتماعی یا عمومی دارد. وکیل با بررسی‌های دقیق و با استناد به قانون و تمامی اسناد، مدارک، شواهد و مستندات پرونده، نوع اتهام را به درستی تبیین می‌کند و از بار امنیتی آن می‌کاهد.
  • مشاوره حقوقی و روشن شدن ابهامات: وکیل جرایم امنیتی با اشراف کامل به پرونده می‌تواند مشاوره‌های تخصصی به موکلین خود ارائه دهد. وکیل باید مسیر قانونی را مشخص کند و موکلین خود را از حقوقی که دارند، مطلع سازد. ضمن این‌که وکلا در تمامی مراحل دادرسی، وظیفه پشتیبانی و مشاوره را به عهده دارند.
  • حضور در دادگاه و دفاع موثر: وکلا در این حوزه باید با تکیه بر دانش و تجربه خود، دفاعیات اثرگذاری به زبان حقوقی و ملاحظات امنیتی تنظیم کنند. در ادامه نیز در تمامی جلسات دادگاه و مراجع قضایی به دفاع از موکل خود با استناد به قانون، اصل برائت یا شرایط خاص روانی، اجتماعی یا سیاسی بپردازند.
  • مذاکره با نهادهای امنیتی و قضات: در بسیاری از پرونده‌های امنیتی، نهادهای دیگری مانند سازمان اطلاعات سپاه یا وزارت اطلاعات نیز دخیل هستند. یک وکیل جرایم امنیتی حرفه‌ای باید قدرت تعامل قانونی و موثر با این نهادها را داشته باشد. همچنین با تکیه بر فن بیان قوی بتواند قضات را اقناع کند.
  • پیگیری و در صورت نیاز اعتراض: وکلای متخصص علاوه‌بر پیگیری مستمر تا صدور رای در صورت نیاز و نتایج ناعادلانه باید در ظرف مدت قانونی مقرر شده، اعتراض کنند. همچنین می‌توانند از طریق فرجام‌خواهی یا حتی درخواست عفو و تخفیف مجازات، برای احقاق حق موکل تلاش کنند.

مشاوره با وکیل جرایم امنیتی

در پرونده‌های جرایم امنیتی که هر تصمیم ناآگاهانه می‌تواند تبعات سنگینی را در پی داشته باشد، کمک گرفتن از وکلای متخصص در اولویت قرار می‌گیرد. مهم‌ترین اقدام در این خصوص مشاوره با یک وکیل حرفه‌ای است. از این‌رو در ادامه به مهم‌ترین مزایای مشاوره با وکیل جرایم امنیتی اشاره می‌کنیم:

  • اطلاع دقیق از اتهام و مراحل رسیدگی: وکیل با بررسی پرونده و با توجه به دانش خود، اتهام مطرح شده و مسیر قانونی رسیدگی را برای موکل شفاف‌سازی می‌کند تا از سردرگمی و ابهامات نجات یابد.
  • تبیین حقوق متهم و جلوگیری از تضیع آن: در بسیاری از پرونده‌ها، افراد بدون آگاهی از حقوق قانونی خود در مراحل بازجویی، بازداشت یا دادرسی، اقداماتی انجام می‌دهند که به ضرر آن‌ها تمام می‌شود. مشاوره حرفه‌ای از این اتفاقات پیشگیری می‌کند.
  • پیشنهاد استراتژی دفاعی تاثیرگذار: از آن‌جا که هر پرونده امنیتی شرایط خاص خود را دارد، وکیل جرایم امنیتی بر اساس موضوع هر جرم، دفاعیاتی مستدل و موثر پیشنهاد می‌دهد.
  • پیشگیری از صدور قرارهای قضایی: در مشاوره اولیه وکیل می‌تواند با ارائه دفاعیات موثر یا همراهی از صدور قرارهایی مانند بازداشت جلوگیری کند یا در تلاش برای تخفیف آن‌ها باشد.
  • اطمینان از رعایت تشریفات قانونی توسط مقامات قضایی: در برخی از پرونده‌ها، عدم رعایت تشریفات قانونی می‌تواند موجب بی‌اعتباری برخی از اسناد و مدارک شود. مشاوره با وکیل تضمین‌کننده پیگیری این موضوعات است.

مزایای استخدام وکیل جرایم علیه امنیتی ملی

در مواجهه با جرائم جدی علیه امنیت ملی که احتمال احکام با مجازات‌های شدید وجود دارد، تنها مشاوره گرفتن کفایت نمی‌کند. متهمین در چنین شرایطی به استخدام وکلای حرفه‌ای نیاز دارند تا با اعطای وکالت از احقاق تمامی حقوق قانونی خود اطمینان پیدا کنند. در همین راستا از مزایای استخدام وکیل جرایم امنیتی می‌توانیم موارد زیر را نام ببریم:

  1. آگاهی کامل از قوانین و رویه‌های قضایی: به دلیل تخصص این وکلا از تمام جزئیات قانونی، شیوه‌های دادرسی و رویه‌های قضایی در این پرونده‌ها، امکان ارائه بهترین دفاعیه و اتخاذ بهترین استراتژی فراهم می‌شود.
  2. دفاع موثر در برابر اتهامات امنیتی پیچیده: از آن‌جا که اتهامات جرائم امنیت ملی، پیچیدگی‌های فراوانی دارد با استخدام وکیل حرفه‌ای، متهم اتهامات بی‌پایه را رد می‌کند یا به کمک او می‌تواند مشمول مجازات کم‌تری ‌شود.
  3. حضور و حمایت وکیل در جلسات دادرسی: پرونده‌های جرائم امنیت ملی شامل بازجویی، تحقیقات اولیه، صدور قرارهای قضایی و جلسات دادگاه می‌شوند که در همه مراحل، متهم به حضور و حمایت وکیل نیاز دارد.
  4. کاهش مجازات‌های سنگین: با توجه به شدت مجازات‌های مربوط به جرائم امنیت ملی، اشتباهات کوچک می‌تواند نتایج جبران‌ناپذیر با مجازات سنگین در پی داشته باشد. وکلای متخصص برای تبرئه موکل یا کاهش محکومیت‌های سنگین تلاش می‌کنند.
  5. کاهش فشارهای روانی: جرائمی که مجازات‌های سنگینی برای آن وضع شده است، اضطراب و نگرانی شدیدی را برای متهم ایجاد می‌کند. استخدام و حضور وکیل به خودی خود تا حد زیادی از بار این فشارها می‌کاهد. ضمن این‌که از خطاهای ناشی از فشارهای روانی نیز جلوگیری می‌کند.

چه زمان باید به وکیل جرایم امنیتی مراجعه کنیم؟

زمانی که اتهام یا احتمال اتهامی مانند اقدام علیه امنیت ملی وجود دارد به دلیل حساسیت آن، مراجعه به وکیل جرایم امنیتی در اولویت است. اتهاماتی نظیر تبلیغ علیه نظام، افشای اسرار دولتی یا ارتکاب جرائمی مرتبط با امنیت ملی، همگی از مواردی هستند که تبعات سنگینی دارند. در چنین شرایطی عدم آگاهی متهمین می‌تواند به صدور احکام جدی منجر شود. به همین دلیل مراجعه فوری به وکلای متخصص از همان مراحل ابتدایی از بروز اشتباهات حقوقی و اقدامات نادرست جلوگیری می‌کند.
بنابراین در مواجهه با چنین جرائمی مهم‌ترین اقدام مشاوره گرفتن یا اعطای وکالت به وکیل جرایم امنیتی است؛ چراکه آن‌ها با توانایی تحلیل جزئیات پیچیده این پرونده‌ها، همه جوانب آن را از لحاظ حقوقی و قانونی شناسایی و شفاف‌سازی می‌کنند. ضمن این‌که مراجعه به وکیل در اسرع وقت، فرد را از فشار نهادهای امنیتی و اقرارهایی که به ضرر او تمام می‌شود، نجات می‌دهد. همچنین حضور وکیل، تضمین‌کننده احقاق حق متهم است.

وکیل جرایم امنیتی به چه دعاوی رسیدگی می‌کند؟

وکیل جرایم امنیتی به دعاوی که با امنیت ملی، تمامیت ارضی، استقلال سیاسی کشور یا نظم عمومی به طور مستقیم یا غیرمستقیم در ارتباط است، رسیدگی می‌کند. این جرائم از حساسیت‌های بالایی برخوردار هستند و در دادگاه‌های ویژه رسیدگی می‌شوند. از بیشترین دعاوی که وکیل جرائم امنیتی به آن رسیدگی می‌کند، می‌توانیم موارد زیر را برشمریم:

  1. محاربه
  2. افساد فی‌الارض
  3. اخلال در نظام اقتصادی
  4. جرایم علیه امنیت خارجی
  5. اقدامات مسلحانه علیه نظام
  6. تاسیس و اداره گروه‌های تروریستی
  7. سوءقصد به مقامات داخلی و خارجی
  8. تحریک و تهدید به بمب‌گذاری وسایل نقلیه
  9. همکاری و معاونت با دولت‌های خارجی متخاصم
  10. جاسوسی به هر شکل علیه نظام و جرائم مرتبط به آن
  11. بغی؛ (جرائمی که افراد، مبارزه و قیام مسلحانه می‌کنند)
  12. تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی به نفع گروه‌های مخالف نظام
  13. ایجاد، اداره و عضویت در گروه‌ها با هدف برهم زدن امنیت کشور
  14. جاسوسی یا اخفای جاسوسان یا جذب افراد برای جاسوسی علیه نظام
  15. تحریک یا اغوای اذهان عمومی به جنگ، کشتار با قصد به هم زدن امنیت کشور
  16. عکسبرداری به قصد سرقت و کسب اطلاعات از اسرار استحکامات نظامی یا اماکن ممنوعه
  17. توهین به ادیان الهی یا مذاهب اسلامی یا قومیت‌های ایرانی با هدف ایجاد خشونت و تنش در جامعه
  18. عکسبرداری به قصد سرقت یا نقشه‌برداری یا کسب اطلاع از اسرار سیاسی یا نظامی یا امنیتی با ورود غیرمجاز به مواضع مربوطه
  19. جمع‌آوری اطلاعات طبقه‌بندی شده و قرار دادن در اختیار دیگران در پوشش مامورین یا مسئولین دولت با هدف برهم زدن امنیت کشور
  20. استفاده از شیوه‌های کنترل ذهن و القائات روانی در فضای واقعی یا مجازی با هدف سوءاستفاده جنسی، جسمی یا مالی برای ارتکاب اعمال منافی عفت

جاسوسی و محاربه:

این دو واژه اعمال مجرمانه ای می باشند که ارتکاب آن ها باعث ایجاد شدن هرج و مرج و ایجاد اغتشاش در نظم داخلی کشور خواهد شد. این جرائم در قانون مجازات جمهوری اسلامی ایران با عنوان جرم محاربه، بغی و افساد فی الارض که در کتاب دوم قانون مجازات اسلامی تصویب شده در سال 1370 و جرائم علیه امنیت ملی

که در کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی تصویب شده در سال 1357 و موردهایی در قانون مجازات جرائم نیروهای مسلح قید شده است. جرایم علیه امنیت به دو دسته جرائم علیه امنیت داخلی و جرائم علیه امنیت خارجی تقسیم شده اند.

جاسوسی و جرایم وابسته به آن:

یکی از مصادیق بارز جرایم علیه امنیت ملی می باشد که معمولا یک جرم سازمان یافته است و در عین حال فرا ملی است، چون که با ارتکاب آن اطلاعات حیاتی یک کشور در حوزه امور نظامی، امنیتی و سیاسی از طریق یک نظام سازمان یافته و با استفاده‌ کردن از منابع انسانی در اختیار کشور یا کشورهای دیگر قرار خواهد گرفت.

بر اساس ماده 5047 قانون مجازات اسلامی هر شخصی که نقشه ها یا اسرار یا اسناد و تصمیماتی را راجع به سیاست داخلی و خارجی نظام کشور را عالما و عامداً در اختیار اشخاصی که صلاحیت دسترسی به آن ها را ندارند قرار بدهند یا از مفاد آن ها مطلع نمایند به شیوه ای که متضمن نوعی جاسوسی بوده باشد

با نظر داشتن به کیفیات و مراتب مربوطه جرم به یک تا ده سال حبس محکوم خواهد شد. برای مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری خوب در رابطه با این جرایم تماس بگیرید.

تبلیغ کردن علیه نظام یا به نفع گروههای مخالف نظام:

لازم است بدانید که بر اساس ماده 500 قانون مجازات اسلامی ایران هر شخصی که علیه نظام جمهوری اسلامی ایران یا به نفع گروه های مخالف با نظام به هر نحو و به هر روشی فعالیت تبلیغی کند، به حبس از سه ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.  مجازات این جرم، سه ماه تا یکسال حبس است. این جرم نمونه بارز یک جرم سیاسی می باشد که پیگیری آن توسط وکیل جرایم علیه امنیت کشور است.

عضویت یافتن در جمعیت با قصد برهم زدن امنیت کشور:

بر اساس ماده 498 قانون مجازات اسلامی تصویب شده در سال 1375 هر شخصی با هر دسته، جمعیت یا شبه جمعیتی بیش تر از دو نفر در داخل یا خارج از کشور با عنوان هر اسم یا عنوانی تشکیل بدهد یا اداره کند که هدف آن بر هم زدن امنیت کشور بوده باشد و محارب شناخته نشود به حبس از دو تا ده سال محکوم خواهد شد.

بر اساس ماده 17 قانون جرایم نیروی مسلح هر شخص نظامی که برنامه براندازی به مفهوم تغییر و نابودی اساس جمهوری اسلامی ایران را طراحی کند یا بدان اقدام کرده و به این مقصود جمعیتی تشکیل دهد یا اداره کند و یا در این چنین جمعیتی شرکت کند و یا معاونت موثر داشته باشد محارب به حساب می آید. مجازات این جرم، بر اساس قانون، دو تا ده سال است.

ارائه خدمات مشاوره حقوقی با تعیین وقت قبلی

شبکه های اجتماعی :

پیام بگذارید

ارائه خدمات مشاوره حقوقی با تعیین وقت قبلی

شبکه های اجتماعی :

جدیدترین مقالات

مشاوره تخصصی حقوقی

در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده