ادرس: بلوار صیاد شیرازی - جنب اورژانس قدیم -ساختمان اداری آوا - واحد یک - دفتر وکالت موسی الرضا میر
دعاوی حقوقی به مجموعهای از اختلافات حقوقی بین افراد و یا سازمانها اطلاق میشود که برای حل و فصل آنها به دادگاه حقوقی مراجعه میشود. در این راستا، وکیل حقوقی به عنوان نماینده حقوقی موکلان در دادگاهها حضور مییابد و وظایف مختلفی از جمله مشاوره حقوقی، نگارش اظهارنظر و دفاع از موکلان را بر عهده دارد.
وکیل حقوقی، شخصی است که به صورت تخصصی در امور حقوقی فعالیت میکند. وکیل حقوقی در حدود اختیاراتی که از جانب موکل دارد، در مراجع قضایی و غیر قضایی نسبت به حل و فصل مسائل حقوقی موکل خود اقدام میکند.
امور کیفری که در آنها از جرم و مجازات بحث میشود، میتواند از حیطهی کاری وکیل حقوقی خارج باشد اما دعاوی خانوادگی، طلاق و نفقه اولین گزینهای است که در صحبت از وکیل حقوقی به ذهن میآید، اما تخصص وکیل حقوقی محدود به این موارد هم نیست!
به طور کلی وکیل حقوقی در یک یا تمام مسائل مربوط به دعاوی حقوقی که در ادامه بیان میشود، امکان مشاوره و اخذ پرونده را دارد. وکیل حقوقی میتواند در اعم مسائل حقوقی به موکلین و مراجعین خود مشاوره دهد.
با این وجود بهتر است این شخص اطلاعات و دانش خود را در برخی موضوعات حقوقی که نسبت به آن تخصص دارد، افزایش داده و در حیطهی تخصص خود اقدام به مشاوره نماید.
بهترین وکیل حقوقی یک وکیل پایه یک دادگستری است که به عنوان نماینده حقوقی موکلان خود در دادگاهها، بر روی پروندههای حقوقی وکالت کرده و از حقوق موکلانش دفاع میکند.
چنین وکیلی از تجربه و دانش کافی در زمینههای حقوقی به خوبی برخوردار است و توانایی تحلیل و بررسی مسائل حقوقی، تهیه و تدوین مستندات و لوایح دفاعی و دفاع موثر از موکلان در جلسات دادرسی پروندههای حقوقی را نیز دارد.
بهترین وکیل حقوقی تهران به رعایت اصول اخلاقی و حرفهای در انجام کار پایبند است. چنین وکیلی، صداقت و شفافیت در ارتباط با موکلان را سرلوحه کار خود قرار میدهد. یک وکیل حقوقی خوب به حقوق و حریم شخصی موکلانش احترام میگذارد و هیچ تبعیضی در برخورد با موکلان مختلف قائل نمیشود.
به طور کلی، بهترین وکیل حقوقی کسی است که دارای تجربه و دانش کافی در زمینه امور حقوقی باشد و بتواند با صبر و حوصله و حتی در شرایط فشار کاری و روانی بهترین تصمیمات را اتخاذ کند.
وکیل حقوقی به فردی گفته میشود که در رشته حقوق تحصیل کرده و پس از طی مراحل قانونی، از جمله قبولی در آزمون وکالت و گذراندن دوره کارآموزی، پروانه وکالت دریافت کرده است. وکلا میتوانند در زمینههای مختلف حقوقی، از جمله حقوق مدنی، حقوق کیفری، حقوق تجارت، حقوق اداری و … به موکلان خود مشاوره ارائه دهند و از حقوق آنها در مراجع قضایی و دولتی دفاع کنند.
تفاوت مشاوره حقوقی و وکالت برای یک وکیل متخصص امور حقوقی در این است که، مشاوره حقوقی نقش راهنما و روشن کننده مسیر را برای موکلان ایفا میکند ولی وکالت حقوقی به معنی نمایندگی حقوقی موکلان در دادگاههای حقوقی به منظور دفاع از حقوق آنها و ارائه خدمات مختلفی از جمله مشاوره حقوقی، تهیه و تدوین مستندات حقوقی و غیره میباشد.
بهتر است وکیلی با تخصص در زمینه مورد نظر خود انتخاب کنید. برای مثال، اگر دعوای حقوقی مربوط به حقوق مالکیت است، وکیلی با تخصص در زمینه امور ملکی را انتخاب کنید.
در انتخاب بهترین وکیل حقوقی، توجه به تجربه وکیل، برای دریافت بهترین خدمات حقوقی از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین میتوانید از نظرات و پیشنهادات آشنایان خود یا موکلان سابق وکلا نیز برای بهترین تصمیمگیری استفاده کنید.
در نظر داشته باشید که بهترین وکیل حقوقی تهران فردی است که سابقه درخشانی از وکالت بر روی پروندههای حقوقی داشته باشد و اکثر آنها را با موفقیت به اتمام رسانده باشد. یکی دیگر از راههای انتخاب بهترین وکیل حقوقی خانم در تهران، برقراری یک جلسه مشاوره با آن وکیل در خصوص سنجش اخلاقیات حرفهای اوست.
وکیل حقوقی و وکیل کیفری هر دو از وکلای پایه یک دادگستری هستند که بر روی پروندههای تخصصی وکالت دارند. اما در عین حال تفاوتهایی میان این دو وکیل وجود دارد.
میتوان گفت وکیل حقوقی حرفهای در حوزه فعالیتی، محل کار، نوع موکلان و پروندههای آنها با وکیل کیفری متمایز است. تفاوت اصلی بین وکیل امور حقوقی و وکیل کیفری در حوزهای است که در آن فعالیت میکنند و نوع پروندههایی که به آنها مربوط میشود.
وکیل حقوقی خوب یک وکیل پایه یک دادگستری است که در حوزههای مختلف حقوقی، شامل حقوق مدنی، تجاری، کار و استخدام، حقوق بینالملل، امور خانوادگی و طلاق، امور انحصار وراثت و ملکی و… فعالیت دارد.
وظیفه اصلی وکیل حقوقی معمولاً نمایندگی اشخاص حقیقی و حقوقی در قضاوت مدنی است. آنها به مشاوره حقوقی، تهیه و بررسی قراردادها، رسیدگی به اختلافات قراردادی و حل و فصل امور حقوقی مرتبط با موضوعات مختلف میپردازند.
اما وکیل کیفری، به عنوان یک زیرمجموعه از وکیل حقوقی، در حوزه حقوق کیفری فعالیت میکند. وظیفه اصلی وکیل کیفری معمولاً نمایندگی متهمان در پروندههای جرم و جنایات است.
آنها به مدافعه متهمان در دادگاه، تهیه دفاعیه و مدافعت در مقابل ادعاهای جنایی، ارائه مشاوره حقوقی در امور کیفری و نمایندگی در مذاکرات با نمایندگان قانونی ادارات کیفری مشغول هستند.
وکیل متخصص حقوقی در یک یا چند حوزه خاص حقوقی تخصص دارد. او به عنوان یک متخصص، از تجربه و دانش عمیقی در زمینههای حقوقی برخوردار است. وکیل متخصص حقوقی معمولاً سابقه کار قابل توجهی در زمینه تخصصی خود دارد.
این تجربه شامل پروندههای قبلی، پیروزیها و دستاوردهای حقوقی است که به وکیل امکان میدهد بهترین راه حلها و استراتژیها را برای موارد جدید ارائه دهد.
چنین وکیلی از توانایی تحلیل و تجزیه دقیق امور حقوقی برخوردار بوده و با تفسیر قوانین و مقررات میتواند به موکلان خود مشاوره حقوقی ارائه دهد.
همچنین او باید بتواند به درستی با موکلان خود ارتباط برقرار کند، شنوایی خوبی داشته باشد و اطلاعات را به طور واضح و قابل درکی بیان کند.
وکیل حقوقی حرفهای دارای توانایی تدوین استراتژی و برنامهریزی مناسب برای پروندههای خود و توانایی تعقل در مواجهه با مشکلات حقوقی میباشد و میتواند به بهترین روش به حل و فصل اختلافات حقوقی رسیدگی کند. در آخر این وکیل حقوقی از علمی بروز برخوردار است.
دعاوی حقوقی انواع متعددی از دعاوی هستند که از جانب وکلای حقوقی در مراجع قضایی طرح میشوند. به طور کلی میتوان دعاوی حقوقی را به دو دستهی مالی و غیر مالی تقسیم کرد. برخی از این دعاوی عبارتاند از:
برخلاف تصور عموم، باید تقسیم بندیهای گوناگونی برای وکیل حقوقی قائل شد. برحسب تخصص وکیل میتوان از وکیل خانواده، وکیل ملکی، مهاجرت، امور قراردادها و وکیل چک و سفته نام برد.
در تقسیم بندی دیگری میتوان به وکیل شرکت ها و نمایندهی حقوقی ادارات نیز اشاره کرد. برحسب نوع اختیار موکل نیز میتوان وکیل انتخابی، تسخیری و وکیل معاضدتی را عنوان کرد.
در ادامه توضیحات جامعتری در رابطه با هرکدام از انواع وکیل حقوقی بیان میشود.
وکیل انتخابی به شخصی میگویند که موکل شخصاً و به اختیار خود، حق انتخاب وکیل را دارد. بر این اساس موکل میتواند از میان وکلای رسمی کانون وکلای دادگستری یا مرکز قوه قضائیه وکیل مدنظر خود را انتخاب کرده و جهت احقاق حقوق خود در مراجع قضایی، قرارداد وکالت را با او تنظیم نماید.
نوع دیگری از وکالت انتخابی در جایی است که موکل شخصی غیر از وکیل دادگستری را جهت انجام امور خود در مراجع غیر قضایی به عنوان وکیل تعیین کند. در این نوع وکالت، انتخاب وکیل و تنظیم قرارداد بین طرفین در دفاتر اسناد رسمی انجام میشود.
برخلاف وکیل انتخابی که با اراده و اختیار موکل تعیین میشود در وکیل تسخیری دادگاه مستقیماً اقدام به انتخاب وکیل مینماید.
چنانچه متهم در جرائم کیفری چون قتل که مجازات آن به حسب قانون قصاص، حبس ابد و مانند آن است، اقدام به معرفی وکیل به دادگاه نکند یا آنکه فاقد بضاعت مالی برای اخذ وکیل باشد، وکیل تسخیری از طرف دادگاه برای او تعیین میشود. مطابق با قوانین، حق الوکالهی این نوع وکیل از اعتبارات قوه قضاییه پرداخت خواهد شد.
در این نوع از وکالت که منحصراً مربوط به دعاوی و امور حقوقی است، اشخاص بیبضاعت از مراجع قضایی مربوطه تقاضای وکیل معاضدتی یا وکیل رایگان را دارند. پس از اینکه عدم تمکن مالی شخص توسط دادگاه محرز شود، از میان وکلای کانون وکلای دادگستری یا مرکز قوه قضاییه وکیل معاضدتی برای وی تعیین خواهد شد.
این وکیل در مقام دفاع از حقوق موکل خود برآمده و صلاحیت رسیدگی به خواسته و دعوای او را دارد. برخلاف وکالت تسخیری که از جانب متهم و در امور کیفری انجام میشود، در وکالت معاضدتی اغلب خواهان و همچنین خوانده هردو قادر به انتخاب وکیل معاضدتی هستند.
اشخاص دارای لیسانس حقوق که از دانش حقوقی بهرهی کافی را دارند، میتوانند بدون داشتن پروانهی وکالت و در چارچوب تعیین شده توسط قانون موضوعه، وکیل بستگان درجه یک خود باشند و از حقوق آنها در مراجع قضایی دفاع کنند. در این نوع وکالت، وکیل حداکثر به مدّت سه بار در سال میتواند پس از طی کردن روند قضایی و احراز قرابت توسط دادگاه وکیل خویشاوندان نسبی و سببی خود تا طبقهی سوم باشد.
مطابق قانون آیین دادرسی مدنی هر یک از ادارات، شرکتها و موسسات دولتی علاوهبر وکلای رسمی دادگستری، میتوانند تحت شرایطی از کارمندان رسمی خود به عنوان نماینده حقوقی اداره جهت طرح دعاوی در مراجع قضایی کمک بگیرند. این شخص ضمن داشتن لیسانس حقوق و سابقهی کارآموزی در دستگاههای حقوقی، با تصویب رئیس اداره قادر به دفاع از منافع و حقوق ادارهی مربوط میباشد.
وکیل مسلّط بر تمامی امور و مباحث خانواده از جمله مهریه، جهیزیه، طلاق، نفقه، حضانت و… را که به نوعی متخصص دعاوی خانوادگی است، وکیل خانواده مینامند. این وکیل باید اشراف و تسلّط کامل بر امور مذکور داشته باشد و قوانین مربوط به آن را بداند. در مفهوم عام این شخص میتواند وکیل انتخابی اعضای خانواده جهت احقاق حقوق آنان باشد. تنظیم قرارداد وکالت در این مفهوم، در دفاتر اسناد رسمی انجام میشود. در مفهوم خاص، مقصود وکیل رسمی دادگستری است که به عنوان وکیل خانواده، از جانب موکل خود اقدام به طرح یا پیگیری دعوا میکند.
وکیل ملکی، وکیل رسمی دادگستری و به عبارتی متخصص حقوقی امور املاک است که تسلط کافی در این حوزه دارد. در این نوع وکالت، وکیل در دعاوی متعددی مانند الزام به تنظیم سند رسمی، تصرف عدوانی، جعل سند ملکی، امتناع از تنظیم سند، خلع ید و… به دفاع از حقوق و منافع موکل خویش اقدام میکند.
از آنجا که قوانین و رویههای قضایی متعددی در حوزهی املاک وجود دارد، بدون شک تبحر و تخصص وکیل در دعاوی و موضوعات ملکی است که از تضییع حقوق موکل جلوگیری به عمل میآورد.
وکیل مهاجرت به وکیلی گفته میشود که بر قوانین و مقررات حاکم بر امور مهاجرتی، اخذ ویزا و دریافت تابعیت سایر کشورها تخصص دارد. در واقع وکیل مهاجرت قادر است با بهرهگیری از دانش حقوقی خود نسبت به امور مهاجرتی، از حقوق و منافع مهاجرین دفاع کرده و موکل خود را در عبور از موانع مهاجرت به کشور دیگر یا اقامت در آن یاری دهد.
از آنجا که در انعقاد قرارداد میان اشخاص نداشتن دانش حقوقی در اغلب موارد منجر به ایجاد ضرر و خسارات متعدد است، وجود وکیل متخصص ضروری است. این وکیل که وکیل امور قراردادها نامیده میشود، در حوزهی تنظیم و فسخ قراردادها فعالیت کرده و در دعاوی مربوط به قرارداد میان اشخاص حقیقی و حقوقی خدمات ارائه میدهد. وجود وکیل متخصص قراردادها ضمن از بین بردن نقص و استاندارد کردن قرارداد، از نقض حقوق طرفین جلوگیری میکند.
تمرکز عمدهی وکیلی که به عنوان وکیل شرکتها شناخته میشود، دعاوی و امور مدنی و حقوقی مربوط به امور شرکتها میباشد. این وکیل ضمن شناخت انواع شرکت از قبیل شرکت تضامنی، عام المنفعه، مسئولیت محدود و… با داشتن اطلاعات حقوقی کافی در مورد آنها بر حل اختلافات مالی، رسیدگی به پروندههای تجاری، رفع مشکلات قانونی، برطرف کردن نزاع میان شرکتهای یاد شده، انعقاد قرارداد و امور ثبتی مربوط به آنها تمرکز دارد.
وکلایی که امور مربوط به چک و سفته را بر عهده دارند، در زمینهی اعتبار چک و سفته و مشکلات مربوط به پرداخت این اسناد مشغول فعالیت هستند.
آشنایی کامل وکیل چک و سفته با قوانین مربوط به این اسناد در امور بانکی و تجاری کمک میکند تا وکیل به درستی از موکل خود دفاع کند.
مطالبهی وجه اسناد تجاری مانند چک و سفته، استرداد لاشهی این اسناد و ابطال عملیات اجرایی آنان از جمله مواردی است که یک وکیل چک و سفته نسبت به آن قادر به ارائهی مشاوره یا طرح دعوا در مراجع قضایی مربوطه میباشد.
بهتر است متناسب با نوع و شرایط پرونده خود با بهترین وکیل حقوقی در ارتباط باشید و از علم و تخصص و تجربه او در جهت دفاع از حقوق خود بهرهمند شوید.
رازداری و حفظ اطلاعات محرمانه موکل و جلوگیری از انتشار آن، پاسخگویی و اطلاعرسانی تمامی تغییرات و توسعههای مربوط به پرونده، تلاش برای دستیابی به حقوق و منافع موکلان در هر مرحله از دادرسی پرونده، ارائه مشاوره و راهکارهای حقوقی مناسب، رعایت عدالت و امانتداری و صداقت و احترام به حقوق موکلان، پاسخ با حمایت و قاطعیت به تمامی مطالبات موکلان خود و بهرهبرداری از ادعاهای آنها و عدم تمارض از منافع موکلان، از جمله تعهدات یک وکیل حقوقی در قبال موکلانش میباشد.
موکل نیز در ارتباط با وکیل حقوقی خود تعهداتی دارد. ارائه اطلاعات صحیح شامل جزئیات دقیق فعالیتها، شواهد، اسناد و سایر اطلاعات مربوط به پرونده به وکیل حقوقی در تهران، همکاری و هماهنگی با وکیل برای پیشبرد سریع پرونده، پرداخت به موقع هزینه وکالت مطابق با مفاد قرارداد، احترام و اعتماد نسبت به وکیل امور حقوقی، اطلاعرسانی به وکیل درباره هر مدرک و سند جدید، همکاری صادقانه و عادلانه با وکیل حقوقی خانم در تهران، از جمله تعهدات موکلان نسبت به وکیل حقوقی میباشند.
اگر به دنبال انواع تخصص وکیل حقوقی خوب هستید، بهتر است در این بخش ما را همراهی کنید:
1. تخصص مدنی:
وکلای حقوق مدنی در امور حقوقی مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی در قضاوت مدنی فعالیت میکنند. آنها میتوانند در قضاوت مربوط به قراردادها، تنظیم و صدور اسناد قانونی، مشاوره در امور وراثت، طلاق و مسائل خانوادگی و غیره فعالیت داشته باشند.
2. تخصص تجاری:
وکلای حقوق تجاری در امور حقوقی مربوط به تجارت و شرکتها نیز فعالیت میکنند. آنها به تشکیل و تنظیم قراردادهای تجاری، رسیدگی به اختلافات تجاری، حقوق مالکیت فکری، مشاوره در زمینه قوانین مالی و مالیاتی و مسائل مرتبط با شرکتها و بنگاههای کوچک و بزرگ میپردازند.
3. کار و استخدام:
تخصص کار و استخدام به امور حقوقی مرتبط با روابط کاری بین کارفرما و کارگر اشاره دارد. وکیل حقوقی در این زمینه، به تشخیص و حل اختلافات کاری، تهیه و بررسی قراردادهای کاری، مشاوره در مورد حقوق و مزایای کارکنان و قوانین کار رسیدگی میکند.
4. حقوق بینالملل:
یکی دیگر از تخصصهای یک وکیل حقوقی حرفهای، حقوق بینالملل است که در مورد قوانین و سیاستهای حقوقی بینالمللی میباشد. وکلا در این زمینه، در قضاوت مربوط به مسائلی مثل حقوق بشر، حقوق پناهندگان، تجارت بینالملل و مسائل دیپلماسی و قراردادهای بینالمللی مشاوره میدهند.
5. مالی و بانکی:
فعالیت حقوقی در زمینه قوانین مربوط به بانکداری، سرمایهگذاری، امور مالی و مسائل مالیاتی در صلاحیت یک وکیل حقوقی مالی و بانکی است.
6. حقوق عمومی:
وکیل حقوق عمومی در زمینه حقوق دولتی، قانون اداری و قانون تقاضا فعالیت میکند. او به مشاوره و نمایندگی در قضاوت مربوط به عملکرد دولت، حقوق شهروندان و قوانین تقاضا میپردازد.
7. حقوق محیط زیست:
از دیگر تخصصهای وکلای حقوقی، در زمینه قوانین و مقررات محیط زیستی است. وکلا در این زمینه موظف به مشاوره و نمایندگی در قضاوت مربوط به مسائل محیط زیست، مجوزها و استانداردهای محیط زیستی، تأیید و حفاظت منابع طبیعی و حل اختلافات مربوط به آلودگی محیط زیست هستند.
این موارد فقط چند نمونه از تخصصهای یک وکیل حقوقی هستند و هنوز بسیاری از حوزهها و تخصصهای دیگر وجود دارند که یک وکیل میتواند در آنها فعالیت کند.
قبول وکالت در دعاوی حقوقی:
چک-چک برگشتی-سفته-شکایت ار کارفرما-انحصار وراثت-تقسیم ارث-وصیت-وکالت بلاعزل-تغییر اسم در شناسنامه-برات- وکیل پایه یک دادگستری-اوراق تجاری و بهادار-چک حقوقی-چک کیفری- وکیل اعاده دادرسی در پرونده های حقوقی و دیگر دعاوی حقوقی…
وظایف وکیل حقوقی در دیوان عدالت را میتوانیم به شرح زیر لیست کنیم:
لازم است بدانید که موفقیت وکیل در وکالت یک پرونده حقوقی یا کیفری به پایبندی و تعهد او نسبت به انجام وظایفش بستگی دارد.
همانطور که از تعدد امور و دعاوی حقوقی مشخص است، بدون مراجعه به وکیل حقوقی نمیتوان موفقیّت چندانی در طرح دعوا یا پیگیری آن کسب کرد. از این رو مشاوره با وکیل حقوقی فرصتی طلایی است که امکان حل مسائل حقوقی را در زمان کوتاهتر و به شیوهای آسانتر در اختیارمان قرار میدهد.
به بیان بهتر همان طور که در امور پزشکی و سلامت نیازمند مراجعه به پزشک هستیم، مسائل حقوقی نیز ضرورت مشورت با وکیل حقوقی مجرب را میطلبد.
بهترین وکیل حقوقی به تخصصهای مختلفی میتواند تسلط داشته باشد، زیرا حقوق یک حوزه وسیع است و شامل بسیاری از زمینهها و حوزههای مختلف میشود. در ادامه، به برخی از تخصصهایی که میتواند در یک وکیل حقوقی برجسته، بهترین تخصصها تلقی شود، اشاره خواهیم کرد:
تخصصهای وکلای حقوقی بسته به نیازهای شما و مسئلهای که در ارتباط با آن نیاز به کمک حقوقی دارید، متغیر است. همچنین انتخاب بهترین وکیل حقوقی باید بر اساس تخصص و تجربه وکیل، سابقه کار، نظرات موکلان قبلی و قابلیت ارتباط موثر با موکلان صورت گیرد.
حق الوکاله یا هزینه وکالت، مبلغی است که وکیل بابت خدمات حقوقی ارائه شده به موکل دریافت میکند. تعیین حق الوکاله وکیل حقوقی به عوامل مختلفی وابسته است که برخی از آنها به شرح زیر هستند:
در نهایت وکیل حقوقی باید هزینه وکالت خود را به صورت توافقی با موکلانش تعیین کرده و به عنوان یکی از مفاد وکالت نامه به ثبت برساند.
جمع بندی مقاله:
در این مقاله به معرفی وکیل حقوقی و مهمترین حوزههای تخصصی فعالیت او پرداختیم. همچنین ویژگیها و وظایف بهترین وکیل حقوقی در تهران را نیز مورد بررسی قرار دادیم و راههای ارتباطی برای دریافت مشاوره حقوقی از یک وکیل امور حقوقی در تهران را معرفی کردیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با وکیل موسی الرضا میر از طریق شماره تماس 09123829850 در ارتباط باشید.
ما در این قسمت به برخی از سوالات شما عزیزان پاسخ دادیم:
برای پیدا کردن وکیل حقوقی میتوانید به روشهای زیر اقدام کنید:
1. مراجعه به کانون وکلای دادگستری: کانون وکلای دادگستری در هر استان لیست وکلای دارای پروانه وکالت را ارائه میدهد.
2. جستجو در اینترنت: میتوانید با جستجو در اینترنت، وکلای حقوقی را در منطقه خود پیدا کنید.
3. پرس و جو از دوستان و آشنایان: از دوستان و آشنایانی که قبلا از وکیل حقوقی استفاده کردهاند، میتوانید در مورد وکلای مورد نظر اطلاعات کسب کنید.
علاوهبر این موارد شما میتوانید جهت اخذ وکیل حقوقی از خدمات وکیل حقوقی ما، موسی الرضا میر استفاده کنید.
مشاوره
جدیدترین مقالات
در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده
درباره من
وکیل آقای موسی الرضا میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری به شماره ۵۷۸۲۸ از مرکز وکلای قوه قضائیه به صورت تخصصی در زمینه پروندههای کیفری و ملکی مشغول به فعالیت است. ایشان با استفاده از توان و دانش تخصصی خود سعی دارد به خوبی مسیر پیچیده پرونده را هموار نماید و بهترین نتایج را برای موکل خود کسب کند. برخی از مهمترین پروندههای که ایشان به عنوان وکیل پایه یک دادگستری در آن پرونده فعالیت داشته اند عبارت است از:وکالت در پرونده کلاهبرداری بزرگ فروش خودروهای لیزینگی وکالت در پرونده های قاچاق کالا و ارز وکالت در بیش از صد پرونده کلان جرایم مواد مخدر ، وکالت در دعاوی ارز دیجیتال (معاملات فیوچر و آتی کریپتو کارنسی معاملات کریپتوکارنسی) وکالت در پرونده های کلان کلاهبرداری های رایانه ای و سایبری
ارتباط با ما
بلوار صیاد شیرازی،جنب اورژانس قدیم،ساختمان اداری آوا،واحد یک،دفتر وکالت موسی الرضا میر
تمامی حقوق برای وکیل موسی الرضا میر محفوظ است. کپی به هرشکل غیرمجاز و غیرقانونی است.
2 نظرات بسته است
سحر
آقای میر یک متخصص واقعی هست
پاسخقاسمی
سلام علیکم قاسمی هستم
پاسخچند سال پیش رفتم دفتر شما
یک قرار داد برام نوشتید و منو از دست چند تا کلاهبردار نجات دادین و در همه پرونده ها موفق شدم
اسم شما رو اینجا دیدم وظیفه بود تشکر کنم