وکیل دیه ؛ مشاوره وکالت تخصصی در امور دیه

بهترین وکیل دیه موسی الرضا میر

وکیل دیه کیست؟

وکیل دیه وکیلی است که پروانه وکالت معتبر دارد و با تکیه بر دانش تخصصی خود در حوزه جرائم منجر به جرح یا قتل و مطالبه یا پرداخت دیه به طور حرفه‌ای فعالیت می‌کند. این وکیل به قوانین مربوط به دیه در قانون مجازات اسلامی، آیین دادرسی کیفری و همچنین رویه‌های قضایی آن تسلط دارد. وکلای دیه در پرونده‌های مربوط به دیه به موکلین خود مشاوره‌های حقوقی در این باره ارائه می‌دهند یا با قبول وکالت برای احقاق حق موکل خود تلاش می‌کنند. این افراد با تجربه عملی که در این حوزه دارند، چنین پرونده‌هایی را در کم‌ترین زمان ممکن با نتایج موفقیت‌آمیز به پایان می‌رسانند.
وکیل دیه به طور معمول بیشتر با پرونده‌های دیه ناشی از صدمات بدنی، قصور پزشکی، حوادث کاری، درگیری‌های فیزیکی، دعاوی تصادفات و دیه قتل سروکار دارد و به افراد درگیر با این مسائل کمک می‌کند. این افراد در محاکم قضایی در تلاش برای کاهش آسیب‌های مالی و جبران آن هستند. آن‌ها هم می‌توانند به نمایندگی از فرد آسیب‌دیده برای دریافت دیه تلاش کنند، هم مدافع متهم برای کاهش یا تقسیط دیه باشند. همچنین به افراد درگیر با تصادفات رانندگی برای دریافت دیه یا استفاده از بیمه کمک می‌کنند.

موسی الرضا میر وکیل پایه یک دادگستری
وکالت و مشاوره تخصصی در دعاوی کیفری
شماره تماس جهت تعیین وقت مشاوره

وکلای دیه با تسلط کامل بر مبانی فقهی و حقوقی، همچنین قوانین مجازات اسلامی می‌توانند در تمامی مراحل دادرسی از طرح دعوا گرفته تا اجرای حکم از حقوق موکل خود دفاع کنند. علاوه‌بر این، آن‌ها می‌توانند جرائم عمدی و غیرعمدی یا شدت خسارت و نحوه بروز آن را در دادگاه ثابت کرده و با کمک قوانین دیه و نحوه دریافت آن به موکل خود کمک کنند. همچنین از شرایط وصول دیه، محاسبه مبلغ آن، تاثیر ماه‌های مختلف سال بر مبالغ به طور دقیق آشنا هستند و این در پیشبرد پرونده بسیار تاثیرگذار است.

معرفی وکیل دیه

موسی الرضا میر وکیل پایه یک دادگستری جزو برترین وکلا در زمینه موارد مربوط به دیه می‌باشد و ایشان در این زمینه بیش از 15 سال است که سابقه دارند. از جمله خدمات آقای میر می‌توان به وکالت در پرونده‌های دیه، مشاوره‌ی حقوقی در این زمینه، تدوین اوراق قضایی و برخی موارد دیگر اشاره کرد.
فعالیت‌های حقوقی آقای میر از این موارد فراتر رفته و ایشان سخنران بزرگترین سمینارهای حقوقی در تهران و همچنین نویسنده‌ی برترین مقالات و آثار معتبر حقوقی در این زمینه می‌باشد و اگر شما به دنبال وکیلی مجرب و متخصص هستید، ایشان می‌تواند برای شما بهترین گزینه باشد.

شماره وکیل دیه

در صورت نیاز به مشاوره با وکلای متخصص دیه، می‌توانید از طریق پل ارتباطی زیر با گروه حقوقی ما در ارتباط باشید.

  • شماره موبایل: 09123829850
  • شماره دفتر: ۴۶۲۲۴۰۹۱

آدرس وکیل دیه

آدرس دفتر وکیل دیه: خیابان صیاد شیرازی جنب اورژانس سابق ساختمان اداری آوا‌ طبقه اول دفتر وکالت موسی الرضا میر

بهترین وکیل دیه کیست؟

بهترین وکیل دیه تهران وکیلی است که توانایی تفسیر و تطبیق مواد قانونی با شرایط خاص هر پرونده را داشته باشد و بتواند به موکلین خود کمک کند. با توجه به این‌که این افراد در پرونده‌های مرتبط با خسارت‌های جانی و مالی و جرائم فعالیت می‌کنند، باید به خوبی به قوانین کیفری و مدنی، آیین دادرسی کیفری و قوانین دیه آشنا باشند. همچنین باید به خوبی بتوانند بسته به نوع آسیب و شرایط وقوع حادثه، استدلال‌های حقوقی خود را متناسب با هر پرونده و به درستی لحاظ کنند.
از طرفی به دلیل این‌که بسیاری از پرونده‌های دیه در ارتباط با شرکت‌های بیمه یا کارشناسی یا پزشکی قانونی یا اجرای احکام است، باید علاوه‌بر دانش حقوقی خود، مهارت کافی در ارتباط با این نهادها داشته باشند. بهترین وکلا در تخمین میزان دیه یا ارش و وصول آن نیز تبحر دارند. گاهی نیز دعاوی نیاز به کارشناسی مجدد یا اعتراض دارند و وکلای حرفه‌ای می‌توانند تا لحظات آخر به کمک روش‌های قانونی، نتیجه پرونده را در جهت اثبات حق موکل به نفع آن‌ها تغییر دهند.

وکیل دیه تصادفات چه وظایفی دارد؟

بیشتر پرونده‌های مرتبط با تصادفات در خصوص دیه، جرح‌های غیرعمد یا قتل‌های غیرعمد به حساب می‌آیند و به طور معمول پرداخت آن بر عهده شرکت بیمه‌گر است. با این حال وکیل دیه تصادفات وظایف زیر را به عهده دارد:

  • مشاوره حقوقی و تحلیل پرونده: وکیل دیه باید ابتدا پرونده را به دقت بررسی کرده و بر اساس وقوع تصادف و شرایط آن، وضعیت حقوقی موکل را ارزیابی کند. در ادامه مشاوره حقوقی موثری با موکل برای بهترین استراتژی، جهت دفاع یا مطالبه دیه داشته باشد.
  • تنظیم دادخواست و طرح دعوا: یکی دیگر از وظایف وکیل، تنظیم دادخواست مطالبه دیه به طور دقیق و مطابق با قوانین جاری است. این دادخواست باید با تمامی جزئیات صدمه، شرایط وقوع حادثه و میزان دیه باشد. همچنین با ثبت دادخواست، دعوا به طور رسمی آغاز می‌شود.
  • ارتباط با کارشناسی و پزشکی قانونی: بسیاری از دعاوی تصادفات با نظریه کارشناسی و پزشکی پزشکی قانونی همراه است. وکیل دیه باید نظریه‌ها را به دقت بررسی کرده و در صورتی که با واقعیت‌های پرونده، هم‌خوانی ندارند یا در محاسبه دیه اشتباهی رخ داده، اعتراض کند.
  • پیگیری پرونده در مراجع قضایی: از دیگر وظایف وکیل دیه، پیگیری پرونده در دادسرا، دادگاه‌های کیفری و سایر مراجع قضایی است. این پیگیری شامل حضور در جلسات دادگاه و ارتباط با طرفین پرونده برای احقاق حق موکل می‌شود.
  • تهیه و ارائه لوایح دفاعیه و مستندات حقوقی: وکیل دیه باید لوایح دفاعی یا شکایت‌های ضروری بر اساس مواد قانونی و مستندات پرونده را تهیه و ارائه دهد. این لوایح باید به طور دقیق و مستند برای مطالبه یا کاهش دیه باشند.
  • اجرای حکم و دریافت دیه: پس از صدور حکم دادگاه، وکیل مسئول پیگیری اجرای حکم و دریافت دیه است. این وظیفه نیز شامل درخواست اجرای حکم از مراجع اجرایی، پیگیری پرداخت دیه و حتی در صورت امتناع از پرداخت، دیگر پیگیری‌های قانونی است.

سهم وکیل از دیه چقدر است؟

سهم وکیل از دیه با توجه به نوع خدماتی که ارائه می‌دهد و توافق‌های اولیه که با موکل دارد، متفاوت است. بیشتر وکلا با توجه به نوع پرونده، پیچیدگی‌های آن و مدت زمانی که برای پیگیری‌ها در نظر می‌گیرند، مبالغی را با موکل توافق می‌کنند. در حال حاضر در بسیاری از پرونده‌ها، این مبلغ به صورت درصدی و از ۸ تا ۱۰ درصد مبلغ دیه تعیین شده، توافق می‌شود. البته بر اساس قوانین وکالت مبلغ توافقی نباید به گونه‌ای باشد که حقوق موکل تضییع شود. با این حال توافقات بر سر سهم وکیل به یکی از اشکال زیر است:

  • تعیین مبلغ ثابت: در برخی از پرونده‌ها کل مبلغ دستمزد با یک رقم ثابت و قبل از شروع پرونده، مشخص می‌شود. بسیاری از موکل‌ها که قصد دارند پرونده زودتر به اتمام برسد، سهم وکیل را این‌گونه پرداخت می‌کنند.
  • تعیین درصدی از دیه: در برخی دیگر از پرونده‌ها وکلا بر سر درصدی از مبلغ دیه توافق می‌کنند. در این پرونده‌ها اگر وکیل به نتیجه نرسد، موکل کم‌ترین هزینه را پرداخت کرده است.
  • دستمزد مرحله‌ای: در این نوع از پرداختی‌ها موکلین بر اساس پیشرفت وکیل در هر مرحله، مبلغ توافق شده‌ای را پرداخت می‌کند. این روش به نوعی اقساطی نیز حساب می‌شود و امکان مدیریت هزینه‌ها را برای موکل فراهم می‌سازد.

نقش وکیل دیه در پرونده‌ها

نقش وکیل دیه در حل پرونده‌ها از آن جهت حائز اهمیت است که با داشتن تخصص در قوانین و مقررات مربوطه از حقوق موکل به بهترین شکل دفاع می‌کند. همچنین وجود وکیل مجرب و متعهد باعث احقاق حق موکل در برابر چالش‌های احتمالی و اختلافات با طرف یا نهاد مقابل می‌شود. به همین دلیل انتخاب وکیل حرفه‌ای با رزومه قوی از مهم‌ترین تصمیماتی است که می‌تواند بر روند و نتیجه نهایی پرونده تاثیر بگذارد.
از طرفی در پرونده‌هایی که قربانی خسارت مالی عادلانه نگرفته یا حتی بی‌جهت پرونده‌ها زمان‌بر شده است، وکلای باتجربه نقش تاثیرگذاری دارند. این متخصصین حقوقی با بررسی دقیق پرونده، تعیین میزان دیه، جمع‌آوری ادله و مستندات، تنظیم دادخواست، حضور در جلسات دادرسی، اعتراض به نظریه‌های کارشناسی و پزشک قانونی به موکلین خود کمک می‌کنند تا حق قانونی خود را به دست آورند.
ضمن این‌که گاهی وکیل دیه می‌تواند با مذاکرات با طرف مقابل نقش موثری در صلح و سازش و توافق داشته باشد و در این راستا، مشاوره‌های حقوقی تاثیرگذاری در تصمیم‌گیری‌ها ارائه دهد. همچنین برای افرادی که موظف به پرداخت دیه هستند با ایجاد شرایطی مانند تقسیط آن، فشارهای مالی موکل را به حداقل می‌رسانند؛ در نتیجه می‌توان این وکلا را به عنوان راهنما و راهگشا در مسیر پرونده دانست.

نحوه رسیدگی به پرونده توسط وکیل دیه

در این قسمت می‌خواهیم نحوه رسیدگی به پرونده توسط وکیل دیه را در تصادفات و دیگر حوادث بررسی کنیم. در خصوص تصادفات زمانی که شخصی دچار حادثه می‌شود، بعد از انتقال مصدوم به بیمارستان و ارجاع به پزشکی قانونی برای افراد آسیب‌دیده از بیمه شخص ثالث راننده استفاده می‌کنند. وکلا در این پرونده‌ها برای صدور حکم و مشخص کردن میزان دیه یا طول درمان، طرح دعوا کرده و پرونده را تا صدور حکم پیگیری می‌کنند.
جلسات دادگاه برای دیه تصادفات رانندگی باید با حضور آسیب‌دیدگان، شرکت بیمه و راننده مقصر برگزار شود که هر کدام از طرفین وکیل داشته باشند، وکیل آن‌ها به عنوان نماینده قانونی حاضر می‌شود تا بعد از بررسی‌ها، دادگاه رای خود را صادر کند. همچنین در صورتی که موکل اعتراضی داشته باشد، وکیل مراحل اعتراض را پیگیری می‌کند؛ در غیر این صورت برگه رای دادگاه را به شرکت بیمه تحویل می‌دهد و بعد از انجام تشریفات قانونی و تاییدیه، دیه اعلام شده به فرد آسیب‌دیده پرداخت می‌شود. در تمامی مراحل با وجود وکیل نیازی به حضور موکل نیست.
اما زمانی که پرونده دیه در خصوص دیگر دعاوی و حوادث ناگوار است که خسارت به مال و جان افراد وارد شده، قربانی می‌تواند با مطالبه دیه و افراد متهم در مقام دفاع، پرونده را به وکیل واگذار کنند. در چنین شرایطی بر اساس حقوق کیفری جمهوری اسلامی، نحوه رسیدگی توسط وکیل به قرار زیر است:

  1. احراز وقوع جنایت: در این مرحله وکلا سعی در اثبات وقوع عمل مجرمانه برای قربانی را دارند.
    اخذ گزارش پزشکی قانونی مبنی بر وقوع جنایت: در جرائمی که آسیب جسمی وارد شده، گزارشات پزشکی قانونی علاوه‌بر کمک به اثبات وقوع جنایت برای ادامه رسیدگی به پرونده نیاز است.
  2. شهادت شهود: در مسیر پیگیری پرونده وکلا از حضور مطلعین یا شهودی که شاهد وقوع جرم بوده‌اند، کمک می‌گیرند تا دلیل قوی برای اثبات جرم داشته باشند.
  3. اخذ گزارش کارشناسی: در صورت لزوم وکلا با توجه به پیچیدگی موضوع، گزارشات کارشناسی را ضمیمه پرونده می‌کنند. این امر به روشن شدن ابعاد مختلف جرم و تسریع روند رسیدگی به پرونده کمک می‌کند.
  4. تعیین دیه و مطالبه آن: بر اساس نظریه کارشناسی و با توجه به شرایط و جزئیات هر پرونده، دیه مشخص و مراتب مطالبه آن پیگیری می‌شود.
    مذاکره جهت توافق برای نحوه پرداخت: چنان‌چه دیه تعیین شده پرداخت نشود، وکیل برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اقدام می‌کند تا در صورت امکان، پرونده وارد پروسه دعوای طولانی نشود.
  5. طرح دعوا در صورت عدم توافق: در صورتی که توافق انجام نشود وکیل با ثبت شکایت، دعوی دیه را مطرح کرده و در مراجع قضایی پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد.
  6. پیگیری صدور و اجرای حکم نهایی: وکیل بعد از صدور حکم، مسئول پیگیری اجرای آن است تا از تضییع حقوق قربانی جلوگیری شود.

مشاوره وکیل دیه

با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و قانونی پرونده‌های دیه، مشاوره اولیه و مستمر با وکلای متخصص می‌تواند از بروز اشتباهات جبران‌ناپذیر جلوگیری کند. همچنین وکیل به عنوان راهنما، شما را به موفقیت در پرونده نزدیک‌تر می‌کند. در این خصوص مزایای مشاوره با وکیل عبارت‌اند از:

  1. تخصص و آگاهی از حقوق قانونی موکل: وکیل دیه با روند قانونی و جزئیات مرتبط با قوانین دیه آشنا است و می‌تواند بهترین استراتژی‌ها را اتخاذ کند. همچنین مشاوره کمک می‌کند تا موکل از حقوق قانونی خود باخبر شود و اطمینان حاصل کند، تمامی حق و حقوقی که دارد به طور کامل احقاق می‌شود.
  2. استراتژی مناسب برای پیگیری پرونده: وکیل دیه با تحلیل دقیق پرونده، راه‌کارهای مناسب پیشنهاد می‌کند و می‌تواند در ثبت دعوا، اعتراض به نظریه پزشکی قانونی و دیگر مسائل، راهنمایی‌های لازم را ارائه دهد.
  3. ارزیابی دقیق شرایط پرونده: وکیل دیه با ارزیابی پرونده، نقاط ضعف و قوت را شناسایی می‌کند تا در تصمیم‌گیری‌ها و مذاکرات با طرف مقابل، موفق ظاهر شود.
  4. کاهش استرس و نگرانی: سپردن پرونده‌های استرس‌زا به وکیل دیه، نگرانی‌ها و فشارهای روحی را به حداقل می‌رساند و این‌گونه می‌توانید روی حقوق خود تمرکز کنید.
  5. کاهش ریسک اشتباهات حقوقی: بزرگ‌ترین مزیت مشاوره با وکیل دیه، کاهش احتمال اشتباهات حقوقی در مراحل مختلف دادرسی است. این وکلا هرگونه خطایی در تنظیم دادخواست‌ها، ارائه مستندات و دفاعیات را می‌بینند و رفع می‌کنند.
  6. مذاکره با طرف مقابل: بسیاری از پرونده‌ها از طریق مذاکره و میانجی‌گری به صورت صلح‌آمیز، حل‌وفصل می‌شوند. وکیل در چنین پرونده‌هایی می‌تواند وارد عمل شده و بهترین توافق‌ها را به دست آورد.
  7. صرفه‌جویی در زمان و هزینه: با این‌که پرداخت حق‌الوکال خود هزینه به نظر می‌رسد؛ اما در بسیاری از پرونده‌ها و در طولانی‌ مدت به صرفه‌جویی در زمان و دیگر هزینه‌های احتمالی ناشی از اشتباهات قانونی، کمک می‌کند.

هزینه وکیل برای گرفتن دیه

حق‌الوکاله و هزینه وکیل برای گرفتن دیه به دلیل شرایط خاص و پیچیدگی‌های هر پرونده، مشخص و ثابت نیست؛ اما امکان استعلام گرفتن وجود دارد. در همین راستا اگر می‌خواهید اطلاعات دقیق‌تری کسب کنید؛ از هزینه خدمات باخبر شوید یا استعلام قیمت‌ها را بگیرید، می‌توانید از طریق پل‌های ارتباطی با کارشناسان حقوقی ما در تماس باشید، موضوع خود را مطرح کنید و استعلام هزینه‌ها را بگیرید.

دیه چیست؟

دیه مالی می باشد که در قبال جنایت های غیر عمد و همچنین در جنایت های عمدی که به هر روش و به هر صورت قصاص ندارد باید به شخص آسیب دیده پرداخت بشود.

همانطور که مستحضرید و گفته شد دیه مال معین و به قولی مقدر می باشد که با توجه به شرایط روز میزان آن تعیین خواهد شد و وقتی که جنایت غیر عمد اتفاق افتاده باشد یا اگر جنایت عمدی بوده باشد و فرد آسیب دیده یا اولیای دم به جای قصاص درخواست دریافت دیه نمایند پرداخت خواهد شد.

وکیل دیه چگونه میتواند کمک کند؟

فردی که آسیب دیده باید نحوه اتفاق و خسارت را در دادگاه ثابت کند. در غیر این صورت دیه به فرد تعلق نمی گیرد. برای اثبات عمدی یا غیر عمدی بودن آن باید با قوانین این کار آشنایی کامل داشته باشید. وکیل دیه با قانون آن و نحوه محاسبه کامل دیه آشنایی دارد و در این زمینه کمک های زیاد به شما بکند.

چطور میتوانم مشاوره تلفنی با وکیل دیه داشته باشم؟

برای داشتن مشاوره و پاسخوگیی به سوالاتتان باید از وکیل دیه کمک بگیرید. در موضوع دیه عوامل بسیاری نقش دارند. که در ادامه مطلب همه آنها را بررسی می کنیم. در صورت داشتن به لینک زیر مراجعه کنید و با ما تماس بگیرید.

خسارت مازاد بر دیه چیست؟

مورد هایی وجود دارد که شخص افزون بر این که به پرداخت دیه به فرد آسیب دیده محکوم شده است باید هزینه های دیگر مازاد و اضافه تری از مبلغ دیه پرداخت کند مانند هزینه های درمانی شخصی که در بیمارستان باید پرداخت بشود بر عهده  او قرار گرفته است، البته خسارت مازاد بر دیه نیاز به درخواست رسمی دارد و باید به این مراحل و روند آشنایی داشته باشید.

مراجع صالح رسیدگی به موضوع دیه کدام اند؟

پرونده وکیل دیه که یک پرونده حساس و مهم می باشد در دادگاه های کیفری مورد رسیدگی قرار می گیرد و نیازی هم به پرداخت هزینه اضافی نیست و اگر این کار توسط یک فرد آگاه صورت بگیرد به آسانی صورت خواهد گرفت اما ممکن است که به دلیل نا آگاهی شخص آسیب دیده این موضوع را در دادگاه حقوقی مطرح نماید که هم باید هزینه جداگانه پرداخت کند و هم این که نیاز به تنظیم دادخواست دارد.

نحوه محاسبه دیه چگونه است؟

باید بدانید که تعیین کردن مبلغ دیه به عوامل زیادی بستگی دارد، یکی از این عوامل تعیین کننده این است که نوع صدمه چگونه می باشد، آیا قتل صورت گرفته است یا آسیب به دیگر اعضای بدن می باشد

که اگر این چنین باشد هر عضو دیه جداگانه خود را دارد. نکته دیگر جنسیت فرد آسیب دیده می باشد در قتل دیه زن نصف دیه مرد می باشد و در دیگر آسیب ها نیز با توجه به جنسیت احکام و حکم های مخصوصی وجود دارد و زمان و مکان ارتکاب جنایت هم مهم می باشد

و اگر که در مورد قتل در 4 ماه حرام قمری و همچنین در حریم کعبه بوده باشد مبلغ دیه افزایش خواهد داشت. علاوه بر شدت جراحات باید عمدی یا غیر عمدی بودن این موضوع را نیز بررسی کرد. برای بررسی کامل محاسبه دیه باید حتما از وکیل دیه کمک بگیرید.

دیه اعضای بدن:

در این مورد چند عامل را باید سنجید. برای مثال جفت بودن یا نبودن آن عضو همچنین میزان جراحت وارده را باید بررسی کرد. در صورتیکه آن عضو از بدن یکتا باشد دیه آن کامل خواهد بود. در صورتی که آن عضو از بدن جفت باشد از بین بردن هر دوی آن دیه کامل خواهد داشت.

وکیل دیه تصادفات

راننده مقصر از تاریخ وقوع یافتن حادثه تا دو سال مهلت دارد که دیه را پرداخت نماید ولیکن باید ظرف هر سال نصف دیه را پرداخت کند و اگر که پرداخت کننده دیه در بین مهلت های مقرر نسبت به پرداخت کلیه یا بخشی از دیه اقدام نماید، محکوم له مکلف به قبول آن می باشد

و در حالتی که پرداخت کننده بخواهد که هر یک از انواع دیه را پرداخت کند و یا پرداخت دیه به طور اقساطی باشد، معیار قیمت زمان پرداخت است مگر این که بین طرفین بر یک مبلغ قطعی توافق شده باشد. به شما پیشنهاد می‌دهیم که مطلب پرداخت دیه از بیت المال را هم مطالعه کنید.

همچنین در حالتی که خودرو بیمه شخص ثالث داشته باشد بیمه گر مطابق با تعهدات خودش( حداکثر تعهد های بیمه در مورد خسارات جانی به اندازه دیه یک مرد مسلمان در ماه های حرام است)، خسارت وارد شده را جبران خواهد کرد.

دیه زخم ها وجراحات:

اگر صدمه ای که به فرد وارد می شود موجب آسیب جدی او نشود و فقط خراشیدگی یا کبودی باشد در این صورت دیه جراحات به فرد تعلق می گیرد.

چه مدارکی برای گرفتن دیه نیاز است؟

برای پرسیدن این گونه سوالات از وکیل دیه کمک بگیرید. اما به طور کلی برای اخذ دیه به مدارک زیر نیاز دارید:

  1. گزارش نیروی انتظامی
  2. گزارش و برگه نظریه پزشکی قانونی
  3. رسید پرداخت دادرسی
  4. کارت ملی و مدارک شناسایی

روش اثبات ارش و دیه

بعد از طرح کرن دادخواست و مطالبه و دریافت دیه این بار نوبت به اثبات دیه می رسد. این اثبات می‌ تواند که از طریق یک گزارش پزشکی قانونی، گزارش پلیس از صحنه وقوع جرم و یا حتی بازجویی و همچنین شهادت شاهدین و یا اقرار فرد مجرم باشد. اما در مواردی هیچ یک از این شواهد به صورت کامل و دقیق نمی باشد.

از همراهی شما عزیزان سپاسگزارم. همچنین در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره حقوقی با شماره های داخل سایت و صفحه مشاوره حقوقی با ما در ارتباط باشید.

ارائه خدمات مشاوره حقوقی با تعیین وقت قبلی

شبکه های اجتماعی :

پیام بگذارید

ارائه خدمات مشاوره حقوقی با تعیین وقت قبلی

شبکه های اجتماعی :

جدیدترین مقالات

مشاوره تخصصی حقوقی

در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده