ادرس: بلوار صیاد شیرازی - جنب اورژانس قدیم -ساختمان اداری آوا - واحد یک - دفتر وکالت موسی الرضا میر
وکیل گمرکی یک وکیل پایه یک دادگستری است که در امور مربوط به سازمان گمرک کشور، خبره و متخصص است. بهترین وکیل گمرک با ارائه بهترین خدمات حقوقی به موکلان خود در پی به دست آوردن نتیجهای مثبت از دادرسی پروندههای آنهاست.
از این رو میتوان گفت، وکیل متخصص گمرک در امور گمرکات با تخصص و تسلطی که بر قوانین مربوطه دارد و با استناد بر تجربه خود، نقش مهمی را در حل و فصل کردن دعاوی گمرک ایفا میکند.
چنین وکیلی وکیل گمرکی از اخلاق حرفهای، صداقت و مسئولیتپذیری در قبال موکلان خود نیز برخوردار است.
مشاوره با وکیل در امور گمرک
قبول وکالت توسط وکیل متخصص
پیگیری وکیل تا مرحله نهایی
وکیل پایه یک گمرکی
گمرک، سازمانی دولتی محسوب میشود که زیر مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی است.
به اجرا در آوردن قوانین امور گمرکی—صادرات و واردات—اخذ حقوق ورودی و گمرکی—ترانزیت داخلی و خارجی—دریافت مالیاتهای مربوطه—انجام دادن مراحل قانونی ترخیص و تحویل کالا—کنترل و نظارت روی ورود خروج کالا—اجرای قوانین مربوط به تخلفات گمرکی و قاچاق کالا از مسئولیتهای گمرک به حساب میآید.
اگر فردی بخواهد تجارت و کالایی که دارد را به خارج از کشور هم ارائه دهد، باید کالای خود را از طریق گمرک کشور صادرکننده ترخیص نماید؛ سپس گمرک کشور واردکننده یا پذیرنده باید ورود کالا را تأیید کند.
در کل ادارهی گمرک هر کشوری قوانین خود را دارد. از آنجایی که این امور جزء امور تخصصی و پیچیده تجارت هستند بهتر است پیش از اقدام با یک وکیل گمرکی صحبت کرده و خود را از تجربیات او بهرهمند کنید تا امور گمرکی شمارا به آسانی حل کند.
وکیل متخصص در امور گمرکات میتواند به شما درمورد دعاوی گمرکی کمک کند و نمایندگی شما را در دادگاه بر عهده بگیرد.
وکیل امور گمرکی با داشتن دانش و تخصص لازم در این امور، از بهترین و قویترین مستندات دفاعی متناسب با مدارک و ادله موجود در پرونده موکلانش استفاده کرده
تا حقوق آنها را به خوبی دفاع کند. چنین وکیلی با تیزبینی و دقت بالا به دنبال تفسیر و تحلیل مشکلات حقوقی ناشی از تخلفات موکلان خود میباشد
و با پیشبینی حکم صادره برای پرونده، آمادگی اعتراض نسبت به حکم دادگاه بدوی را دارد. وکیل گمرکی در تهران در کوتاهترین زمان ممکن به حل و فصل شدن اختلافات گمرکی کمک میکند.
برای طرح شکایت دعاوی گمرکی، میتوانید به یک وکیل گمرکی مراجعه کرده و از او خدمات حقوقی دریافت کنید.
همچنین، میتوانید با مراجعه به دیوان عدالت اداری، شکایت خود را در مورد اختلافات گمرکی و آرای صادر شده از کمیسیون گمرک، ثبت کنید.
برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری، باید به شرایط و مقررات مربوطه توجه کرده و مستندات و مدارک لازم را به همراه داشته باشید.
همچنین، توجه به این نکته حائز اهمیت است که رای ابتدایی برای پروندههای گمرکی از سوی کمیسیون گمرک که متشکل از 7 نفر عضو اصلی و 5 نفر عضو علی البدل است، صادر میشود.
در صورتی که نسبت به حکم صادر شده، اعتراضی وجود داشته باشد باید پرونده خود را به همراه مدارک و ادله مربوطه، به دیوان عدالت اداری ارسال کنید.
قاچاق کردن کالا و ارز
نگهداری کالا در انبار گمرک
مسائل مربوط به کارت بازرگانی
وکلای متخصص ما
آقای موسی الرضا میر وکیل پایه یک دادگستری با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پروندهها گمرکی را پیگیری مینماید.
ایشان با توجه به تخصص خاص خود در خصوص جرایم و قوانین امور گمرک از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پروندهها گمرکی را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید
که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پروندهها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند و به عنوان یکی از وکلای در دعاوی کیفری وکالت انجام میدهند .
کارشناس ارشد حقوقی گرایش خصوصی دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری به شماره ۵۷۸۲۸
آدرس دفتر: خیابان صیاد شیرازی جنب اورژانس سابق ساختمان اداری آوا طبقه اول دفتر وکالت موسی الرضا میر
جهت اعطای وکالت به آقای موسی الرضا میر و دریافت مشاوره از ایشان، با شماره های زیر تماس بگیرید:
تلفن همراه: 09123829850 تلفن دفتر: 46224091
لازم است بدانید که مرجع صالح به رسیدگی دعاوی ناشی از اختلافات گمرکی شامل تشخیص تعرفه، ارز کالا، جریمهها به غیر از موارد قاچاق کالا و فورس ماژور، کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی است.
شایان ذکر است که کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی، از هفت نفر عضو اصلی و پنج نفر عضو علی البدل تشکیل میشود. رأی کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی لازم الاجرا میباشد.
اما در شرایطی که افراد اعتراضی نسبت به رأی صادره داشته باشند، میتوانند در یک مهلت بیست روزه از تاریخ ابلاغ رأی به جهت تجدیدنظر خواهی به کمیسیون تجدید نظر مراجعه کنند.
آراء کمیسیون تجدید نظر قطعی هستند و براساس قانون گمرک تنها ۳۰ روز بعد از ابلاغ رأی از لحاظ شکلی قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است.
اجرای این دعاوی بسیار سریع انجام میشود اگر شکایتی به دعاوی مربوطه دارید باید به دیوان عالی کشور مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید اگر دراین مسیر با یک وکیل دعاوی گمرکی مشورت نکنید به احتمال زیاد مشمول هزینههای اضافی میشوید.
گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمانی دولتی وابسته به وزارت امور اقتصادی و دارایی است که به عنوان مرزبان اقتصادی کشور وظیفهای مهم را در مبادی ورودی و خروجی کشور بر عهده دارد.
امور گمرکی بسیار پیچیده و سخت میباشند که هرکسی نمیتواند آنها را انجام دهد. از این رو در رسیدگی به مسائل حقوقی مطرح شده در این امور، حضور وکیل گمرکی از اهمیت بالایی برخوردار است.
تمامی این موارد باید با مسئولیتپذیری و دقت بالای کارمندان و مسئولان سازمان گمرک انجام شوند تا پیکره اقتصادی کشور از آسیبهای واردات و صادرات بیموقع در امان باشد.
در فرآیند ترخیص از گمرک سه نوع مسیر برای ترخیص کالا تعیین شده است که در ادامه این بخش به این مسیرها اشاره میکنیم:
لازم است بدانید، مسیر سبز و زرد بیشتر برای واردات کارخانههای تولیدی انجام میشود.
تخلفات گمرکی به معنی زیر پا گذاشتن هر قانون مصوب از سوی گمرک و هرگونه اقدام مغایر با قوانین گمرکی است.
به عنوان مثال: ورود کالاهای ممنوعه — قاچاق یا مخالف با اصول تجاری کشور — همگی در رده تخلفات گمرکی به حساب میآیند.
تخلفات گمرکی به صورت کلی به سه دسته تقسیم میشوند اما زیر مجموعههای متفاوتی نیز دارند. این سه دسته شامل:
1. تخلفات انتظامی:
به معنی ورود و خروج هرگونه کالای قاچاق از مرزهای کشور به صورت غیرقانونی است، که شامل جریمه نقدی به اندازه نصف ارزش کالاهای گمرکی است.
2. عدم اظهار:
به معنی عدم گزارش کامل ارز ارزش کالاهای گمرکی مطابق با مقررات است که از جمله آنها صادرات و واردات کالاهای غیرمجاز در میان کالاهای اظهار شده میباشد.
3. اقدام عملی:
هرگونه امور گمرکی که بدون اظهارنامه صورت گیرد، جزء این دسته محسوب میشود.
قبول وکالت در دعاوی گمرکی: نگهداری کالا در انبار گمرک — جریمه و استفاده از اظهانامه تقلبی — مشخص نبودن تعرفه — قاچاق کالا و ارز — معاهدات بینالمللی— رسیدگی به اختلافات گمرکی و دیگر جرایم مربوطه.
اشتباهات در تکمیل اظهارنامههای وارداتی و صادراتی، اعلام ارزش کالا کمتر از ارزش گمرکی مقرر و سایر اشتباهات مربوط به اظهارنامهها جزء این موارد هستند.
از دیگر تخلفات گمرکی در جریان اظهارنامهها میتوان به عدم اظهار کالا در سیستم گمرکی و در نتیجه عدم پرداخت مالیات و عوارض نیز اشاره کرد. اگر فرد کالای اظهار نشده را بین کالاهای مجاز «اظهار شده» قرار دهد حتی اگر کالای مورد نظر مجاز باشد باز هم بدلیل شفاف نبودن مشخصات کالا یک تخلف گمرکی است.
تخلفات رایج در گمرک شامل موارد زیر هستند:
1. تخلفات عام:
وقتی اتفاق میافتد که فرد بر خلاف نظام نامه و سایر مقررات گمرکی عمل کند. این تخلف اگر چه به دولت زیان نزند، باز هم جرم محسوب میشود.
2. تخلفات خاص: مواردی هستند که به دولت زیان وارد میکنند.
انجام فعالیتهای غیرقانونی مانند قاچاق کالا، تقلب در برچسبگذاری و بستهبندی کالا، استفاده از اسناد جعلی و سایر اقدامات غیرقانونی از دسته تخلفات گمرکی هستند
که در دادرسی هر یک از آنها حضور وکیل امور گمرکی لازم است. اگر فرد اظهار نامه کالای خود را به گمرک تحویل ندهد
حتی اگر بتواند کالای خود را از مرز رد کند باز هم دچار تخلف گمرکی شده است. اگر تاجر اظهارنامه کالای مجاز دیگر را بجای کالای اصلی تحویل گمرک دهد، مجرم است.
نقض قوانین امنیتی و انتظامی مربوط به گمرک، مانند: حمل و نقل غیرمجاز مواد مخدر و ممنوعه — ورود و خروج غیرقانونی افراد — سایر تخلفات مربوط به امنیت و انتظام عمومی، از جمله مواردی هستند که به وفور رخ میدهند.
از این تخلفات میتوان به پهلو گرفتن و لنگر انداختن وسیله نقلیه دریایی، فرود آمدن وسیله نقلیه هوایی، وارد شدن انواع وسایل نقلیه و خروج آنها بدون تشریفات مقرر شده اشاره نمود.
اکر هنگام ترخیص کردن کالا بین اظهارنامه و کالای مورد نظر مغایرتی وجود داشته باشد که باعث شود به دولت خسارت وارد شده در این شرایط شخص باید خسارت وارد شده را بپردازد اگر رئیس گمرک تشخیص دهد میتواند فرد را محکوم به پرداخت جریمه از 10 تا 100 درصد مابهتفاوت خسارت کند.
تخلفاتی که در آییننامهها و مقررات گمرکی تعیین شدهاند و به نوع و جنس کالا و شرایط واردات یا صادرات مربوط میشوند، هر یک مشمول مجازاتی هستند که در روند رسیدگی قضایی به آنها، وکیل گمرکی نقش مهمی ایفا میکند.
این تخلفات ممکن است با جرایم گمرکی همراه شوند و مجازاتهایی مانند جریمه، توقیف کالا، تعلیق یا لغو مجوز و سایر تدابیر قانونی را به همراه داشته باشند. برای جلوگیری از این تخلفات و رعایت قوانین گمرکی نیز، میتوانید از خدمات یک بهترین وکیل گمرکی در تهران استفاده کنید.
سیستم الکترونیکی یکپارچه گمرک یعنی سیستمنگار، مسئول انتقال کلیه اسناد کاغذی مربوط به کالاهای گمرکی به سیستم ترخیص الکترونیکی است. اما روند ترخیص کالا به معنی اظهار کالا به گمرک و خروج کالا از محل گمرک میباشد.
مطابق با بند ث ماده ۱ قانون امور گمرکی، ترخیص کالا به معنی خروج کالا از اماکن گمرک بعد از طی تشریفات گمرکی و اظهار کالاست.
اگر شما هم سواد حقوقی کافی در ترخیص کالا از گمرک را ندارید، میتوانید با یک وکیل گمرکی در ارتباط باشید. بهترین وکیل امور گمرکی در تهیه و تنظیم اظهارنامهها و تشریفات گمرکی همواره همراه شماست.
قبول وکالت در دعاوی گمرکی:
نگهداری کالا در انبار گمرک — جریمه و استفاده از اظهانامه تقلبی — مشخص نبودن تعرفه — قاچاق کالا و ارز — معاهدات بینالمللی— رسیدگی به اختلافات گمرکی و دیگر جرایم مربوطه.
بهتر است بدانید بهترین وکیل گمرکی در تهران، بر تمامی دعاوی و تخلفات گمرکی تخصص دارد و با آشنایی کامل با تمامی این تخلفات و مجازات ناشی از آنها میتواند به خوبی در کرسی وکالت نقش آفرینی کند.
وکیل امور گمرکی در دعاوی مربوط به تخلفات گمرکی و ترخیص کالا تخصص دارد. این دعاوی شامل مواردی مانند: 1. عدم اظهار کالا — 2. عدم اعلام ارزش کالا — نقض قوانین و آییننامهها.
بهترین وکیل متخصص گمرک باید دانش و تجربه کافی در امور مرتبط با سازمان گمرک کشور را داشته باشد و بتواند به موقع و با دقت در مورد مسائل گمرکی مشاوره و پاسخگویی کند.
این وکیلان میتوانند در تهیه و تنظیم لایحه و طرح دعاوی مربوط به گمرک کمک کرده و در رسیدگی به دعاوی گمرکی کمک شایان توجهی، ارائه دهند.
وکیل متخصص در امور گمرکات میتواند به شما در مورد رعایت قوانین و مقررات گمرکی، تهیه مدارک و مستندات لازم، نحوه ارائه آنها به دادگاه، رویکردهای دفاعی در دادگاه و سایر مسائل مربوط به دعاوی گمرکی نیز به موکلان خود کمک کند.
برای طرح شکایت دعاوی گمرکی، میتوانید به یک وکیل متخصص در امور گمرک مراجعه کرده و از او خدمات مشاوره حقوقی دریافت کنید. همچنین، میتوانید با مراجعه به دیوان عدالت اداری، شکایت خود را در مورد اختلافات گمرکی و آرای صادر شده از کمیسیون گمرک، ثبت کنید.
برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری، باید به شرایط و مقررات مربوطه توجه کرده و مستندات و مدارک لازم را به همراه داشته باشید.
همچنین، توجه به این نکته حائز اهمیت است که رأی ابتدایی برای پروندههای گمرکی از سوی کمیسیون گمرک که متشکل از ۷ نفر عضو اصلی و ۵ نفر عضو علی البدل است، صادر میشود.
در صورتی که نسبت به حکم صادر شده، اعتراضی وجود داشته باشد باید پرونده خود را به همراه مدارک و ادله مربوطه، به دیوان عدالت اداری ارسال کنید.
وکالت درامور گمرکی باعث انجام تمامی عملیات ترخیص کالا از جانب وکیل در کوتاهترین زمان ممکن خواهد شد. به این صورت دیگر احتیاجی به حضور موکلان در جلسات دادرسی نیست. از جمله خدمات وکیل امور گمرکی عبارتند از:
یک وکیل متخصص در امور گمرکات با تخصص و تجربهای که در این زمینه دارد میتواند به خوبی موکلان خود را هدایت کرده و به عنوان یک مشاور حرفهای نقش مهمی در حفظ آرامش آنها در روند درگیریهای حقوقی ایفا کند.
مشاوره با وکیل گمرکی
تلفن تماس :
مشاوره با وکیل گمرک
تلفن تماس :
جدیدترین مقالات
مشاوره تخصصی حقوقی
در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده
درباره من
وکیل آقای موسی الرضا میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری به شماره ۵۷۸۲۸ از مرکز وکلای قوه قضائیه به صورت تخصصی در زمینه پروندههای کیفری و ملکی مشغول به فعالیت است. ایشان با استفاده از توان و دانش تخصصی خود سعی دارد به خوبی مسیر پیچیده پرونده را هموار نماید و بهترین نتایج را برای موکل خود کسب کند. برخی از مهمترین پروندههای که ایشان به عنوان وکیل پایه یک دادگستری در آن پرونده فعالیت داشته اند عبارت است از:وکالت در پرونده کلاهبرداری بزرگ فروش خودروهای لیزینگی وکالت در پرونده های قاچاق کالا و ارز وکالت در بیش از صد پرونده کلان جرایم مواد مخدر ، وکالت در دعاوی ارز دیجیتال (معاملات فیوچر و آتی کریپتو کارنسی معاملات کریپتوکارنسی) وکالت در پرونده های کلان کلاهبرداری های رایانه ای و سایبری
ارتباط با ما
بلوار صیاد شیرازی،جنب اورژانس قدیم،ساختمان اداری آوا،واحد یک،دفتر وکالت موسی الرضا میر
تمامی حقوق برای وکیل موسی الرضا میر محفوظ است. کپی به هرشکل غیرمجاز و غیرقانونی است.
2 نظرات بسته است
عرفان
سلام و درود. من یک مشکلی در زمینه گمرک داشتم مشاوره با شما خیلی بهم کمک کرد. ممنون
پاسخsarah saeed
سلام و درود. باعث افتخاره که توانستیم راهنمایی کنیم
پاسخ