وکیل حقوقی

ادرس: بلوار صیاد شیرازی - جنب اورژانس قدیم -ساختمان اداری آوا - واحد یک - دفتر وکالت موسی الرضا میر

وکیل خانواده | معیارهای اصلی انتخاب بهترین وکیل

خانواده به عنوان یک واحد اجتماعی، نقش بسیار مهمی در جامعه دارد. خانواده‌ها به عنوان محیط اصلی تربیت و پرورش فرزندان، ایجاد حس تعلق و ارتباط نزدیک با یکدیگر و ایجاد بلوک‌های اساسی جامعه، نقش بسیار مهمی در ترکیب و شکل‌گیری جامعه ایفا می‌کنند. از این رو، رسیدگی به دعاوی خانوادگی و حل و فصل اختلافات خانوادگی، با کمک یک وکیل خانواده بسیار حائز اهمیت است.

دعاوی خانوادگی می‌توانند برای افراد خانواده بسیار ناهنجار و دردناک باشند و در صورت عدم رسیدگی به آن‌ها، مشکلات بیشتری برای افراد خانواده ایجاد خواهد شد. وکیل پایه یک دادگستری خانواده با تخصص و تجربه خود، می‌تواند به افراد خانواده در رسیدگی به این دعاوی و حل و فصل اختلافات خانوادگی کمک کند. بنابراین، در این مقاله در مورد وکیل دعاوی خانواده و نقش او برای حرکت جامعه به سمت یک جامعه سالم و پویا صحبت خواهیم کرد.

مشاوره با وکیل خانواده

قبول وکالت توسط وکیل متخصص

پیگیری وکیل تا مرحله نهایی

وکیل پایه یک خانواده

وکالت در دعاوی خانواده

وکیل خانواده چه کسی است

وکیل متخصص خانواده، وکیل پایه یک دادگستری است که در حوزه امور و دعاوی خانوادگی فعالیت می‌کند. این وکیل به وکالت بر روی دعاوی خانوادگی‌ همچون طلاق، انحلال نکاح و ازدواج، مطالبه و پرداخت مهریه، شروط ضمن عقد، ازدواج مجدد، حضانت و دیدار فرزندان، سلب حضانت، نفقه و هزینه‌های زندگی فرزندان، الزام به تمکین و نشوز، استرداد جهیزیه،

 تقسیم اموال بعد از طلاق، دعاوی دوران نامزدی، اجرت المثل ایام ازدواج، ممنوع الخروج کردن همسر و فرزندان، نصب و عزل قیم، عزل ولی قهری، سرپرستی کودکان بی‌سرپرست، اهدای جنین، تغییر جنسیت، اجاره رحم و انحصار وراثت می‌پردازد.
در دعاوی خانوادگی به منزله دعاوی حقوقی، طرفین یک پرونده به عنوان خواهان و خوانده شناخته می‌شوند. 

وکیل خانواده فردی است که با تسلط بر روی تمامی دعاوی خانوادگی و قوانین مرتبط با آن‌ها به وکالت بر روی پرونده موکلان خود پرداخته و در ابتدا از طریق مذاکره و مصالحه به دنبال ایجاد توافق و احقاق حقوق آن‌هاست و در مواردی که توافقی حاصل نشود از تخصص و تجربه خود در دادگاه‌های خانواده استفاده می‌کند.

وظایف وکیل خانواده خوب چیست؟

وکیل خانواده وظیفه نمایندگی حقوقی موکلان در تمامی جلسات دادگاه خانواده و شرکت در جلسات برای دفاع از حقوق آن‌ها را بر عهده دارد. یکی دیگر از وظایف مهم وکیل خانواده، ارائه مشاوره حقوقی به موکلان جهت راهنمایی آن‌ها و آگاهی دادن به موکلان در تصمیم‌گیری‌های حقوقی است. 

وکیل خانواده باید تمامی اسناد و درخواست‌های حقوقی موکلان خود را در طول دعاوی خانوادگی به صورت قانونی و با قلمی قوی، تهیه و تنظیم کند. همچنین، حل اختلافات خانوادگی و تلاش برای صلح بین اعضای خانواده از دیگر تعهدات یک وکیل در قبال موکلان خود می‌باشد.

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده چه مزایایی دارد؟

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده یکی از بهترین خدمات وکیل است که می‌تواند در مواردی مانند حقوق و تعهدات زوجین در قبال یکدیگر، مسائل طلاق و جدایی، از جمله تقسیم اموال، حضانت فرزندان، نفقه و مهریه، ازدواج و تعهدات قبل از ازدواج از جمله تهیه سند جهیزیه، مسائل مربوط به خانواده از جمله مسائل وراثت و مسائل مربوط به والدین و فرزندان، به افراد آگاهی‌های لازم را بدهد. 

مشاوره حقوقی با این وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا در مسائل حقوقی خانوادگی خود بهترین تصمیم را بگیرید و از حقوق خود دفاع کنید. برای دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری خانواده، می‌توانید با وکلای متخصص پایه یک دادگستری در ارتباط بوده و از جلسات مشاوره حضوری و تلفنی بهره‌مند شوید. در این راستا می‌توانید از طریق شماره تماس ۰۹۱۲۳۸۲۹۸۵۰ با وکیل موسی الرضا میر در ارتباط باشید

خدمات تخصصی وکیل پایه یک خانواده

بررسی طلاق توافقی

توقیف اموال بابت مهریه

سریع ترین راه طلاق

وکالت در دعاوی حقوقی

وکلای متخصص ما

‎⁨وکلای متخصص ما

قبول وکالت در دعاوی خانواده:

مطالبه و اجرای مهریه-ازدواج مجدد مرد-سلب حضانت-نفقه-طلاق-طلاق توافقی-طلاق از طرف مرد-طلاق از طرف زن-نفقه فرزند- نفقه زن

و دیگر موارد مربوط به دعاوی خانواده….

دعاوی خانواده زیر صلاح کیست؟

دعاوی خانوادگی در ابتدا در صلاحیت شورای حل اختلاف هستند؛ با این حال زمانی که میان طرفین توافقی حاصل نشود، پرونده آن‌ها به دادگاه خانواده ارجاع داده می‌شود؛ اما اهمیت حضور وکیل خانواده به تخصص و تجربه او در حل و فصل این مشکلات حقوقی در کوتاه‌ترین زمان ممکن برمی‌گردد. 

شماره وکیل خانواده و آدرس دفتر جهت مراجعه حضوری

آدرس دفتر: خیابان صیاد شیرازی جنب اورژانس سابق ساختمان اداری آوا‌ طبقه اول دفتر وکالت موسی الرضا میر
جهت اعطای وکالت به آقای موسی الرضا میر و دریافت مشاوره از ایشان، با شماره های زیر تماس بگیرید:

تلفن همراه: 09123829850
تلفن دفتر: 46224091

مزایای استخدام وکیل پایه یک خانواده در حل دعاوی خانوادگی

1. تجربه و تخصص:
وکیل خانواده تخصص بالایی در زمینه مسائل خانوادگی دارد و با قوانین و مقررات مربوط به این حوزه آشناست. این تخصص و تجربه، به وکیل دعاوی خانواده کمک می‌کند تا بهترین راه‌ حل‌های حقوقی را برای مشکلات خانوادگی موکلانش پیدا کند.

2. مشاوره حقوقی:
یکی از بهترین مزایای حضور وکیل خانواده در پرونده‌های دعاوی خانوادگی، به مشاوره حقوقی او برمی‌گردد. وکیل در طی جلسات مشاوره حقوقی، می‌تواند موکلان خود را نسبت به حقوق و تعهداتشان آگاه کرده و کمک کند تا تصمیمات بهتری اتخاذ کنند.

3. حل اختلافات خانوادگی:
در حل اختلافات خانوادگی، وکیل متخصص خانواده نقش مهمی را به عنوان داور یا واسطه بر عهده می‌گیرد. این کار می‌تواند به موکلان کمک کند تا بدون نیاز به دادگاه، به صورت صلح آمیز و با رعایت قوانین حقوقی، مسائل خانوادگی خود را حل کنند.

4. کاهش استرس:
مسائل خانوادگی ممکن است باعث ایجاد استرس و ناراحتی در افراد شوند. وکیل خانواده با ارائه مشاوره حقوقی به موکلان خود کمک می‌کند تا با استرس و نگرانی‌هایشان مقابله کرده و بهترین تصمیمات را بگیرند.

5. حفاظت از منافع:
از جمله مزایای ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری خانواده می‌توان به حفظ منافع حقوقی افراد در طول مسائل خانوادگی اشاره کرد. در چنین مواردی یک وکیل می‌تواند کاملا بی‌طرفانه و با آگاهی از حقوق افراد به حفظ منافع آن‌ها و دفاع از حقوقشان بپردازد. این کار باعث می‌شود افراد با مشکلات کمتری در آینده مواجه شده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن نیز به حقوق خود دست یابند.

باید بدانید، وکیل خانواده، با تخصص و تجربه‌ای که در دعاوی خانوادگی دارد می‌تواند نقش مهمی را به عنوان نماینده حقوقی افراد در دادگاه‌های خانواده ایفا کند. به این منظور او به نیابت از موکلانش در جلسات دادگاه حضور یافته و آن‌ها را از الزام به شرکت در این جلسات بی‌نیاز می‌کند.

حوزه‌ های فعالیت وکیل خانواده خوب کدامند؟

دعاوی خانوادگی شامل تعداد زیادی از اختلافات میان اعضای خانواده مانند زوجین و فرزندان می‌شوند. اما در این بخش به بررسی برخی از شایع‌ترین حوزه‌های وکالت یک وکیل خانواده می‌پردازیم:

1. امور طلاق

در این روزها طلاق یکی از دعاوی خانوادگی شایع است که بین زوجین برای جدایی و انحلال ازدواج ایجاد می‌شود. در برخی موارد، زوجین می‌توانند با توافق کتبی به دادگاه خانواده مراجعه کرده و در خصوص کلیه حقوق و تکالیف ناشی از زندگی مشترک، توافق کرده و حکم طلاق را به صورت توافقی دریافت کنند. 
در غیر این صورت، آن‌ها باید با توجه به قوانین و مقررات مربوطه، به دادگاه خانواده مراجعه کرده و با ثبت دادخواست طلاق، تشریفات لازم را در خصوص صدور حکم و اجازه طلاق انجام دهند.در هر صورت، برای حل دعاوی طلاق، بهتر است از خدمات وکیل خانواده استفاده کنید تا بهترین نتیجه را برای خودتان به دست آورید. برای ارتباط با وکیل طلاق کلیک کنید.

2. حضانت فرزند

حضانت فرزندان به معنای حق نگهداری و تربیت فرزندان پس از طلاق است. بر اساس قانون جدید، اولویت حضانت فرزندان دختر و پسر بعد از طلاق و تا سن ۷ سالگی به عهده مادر است. اما تفاوتی میان حق حضانت فرزندان پسر و دختر نیز وجود دارد. حضانت فرزندان پسر تا ۷ سالگی در صورت عدم وجود هرگونه مشکلی به عهده مادر است و از ۷ سالگی تا ۱۵ سالگی، پدر مسئول مراقبت و قبول حضانت فرزند پسر می‌باشد.
سن ۱۵ سالگی برای فرزندان پسر همان سنی است که آن‌ها می‌توانند تصمیم بگیرند تا با کدام یک از والدین خود زندگی کنند. برای فرزندان دختر نیز حق حضانت تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگی به عهده پدر است؛ اما دختران در سن ۹ سالگی اجازه تصمیم‌گیری برای زندگی در کنار هر یک از والدین خود را دارند.
در هر صورت، تصمیم نهایی در این مورد به عهده دادگاه است و باید با توجه به شرایط و موارد مختلف، تصمیم گیری شود. اما این مورد یکی از دعاوی حقوقی شایع بعد از طلاق است که وکیل دعاوی خانواده می‌تواند به خوبی وکالت آن را بر عهده بگیرد.

3. مطالبه مهریه

مهریه حقی است که به صورت قانونی و شرعی برای زوجه پس از جدایی در نظر گرفته شده است. به طور کلی حقوقی که قانون برای زوجه در نظر گرفته است، زوجه می‌تواند به دو روش زیر مهریه خود را از زوج مطالبه کند:

1. اداره ثبت:
در این روش زوجه می‌تواند با رجوع به اداره ثبت اسناد رسمی دادخواست خود را مبنی بر مطالبه مهریه ثبت کند. اداره ثبت پس از بررسی‌های لازم و احراز هویت زوجه حکم دریافت مهریه را صادر می‌کند. پس از صدور اجرائیه زوجه‌ می‌تواند با رجوع به دفتر ثبت اسناد رسمی اموال همسر خود را توقیف کند. این اموال به مزایده گذاشته می‌شوند و طبق مزایده مبلغ مهریه از اموال کسر می‌شود.

2. مراجعه به دادگاه:
در این روش زوجه به دفاتر خدمات الترونیک قضایی مراجعه می‌کند و دادخواست خود را مبنی بر دریافت مهریه تنظیم می‌کند.

دادخواست مطالبه مهریه باید دارای اطلاعات ذیل باشد.

  1. مشخصات زوج و زوجه
  2. مقدار مهریه
  3. تاریخ عقد
  4. دلایل دریافت مهریه

بعد از بررسی‌های لازم، دادگاه حکم بر دریافت مهریه می‌دهد. لازم به ذکر است که اجرای حکم دادگاه قطعی و لازم الاجراست و اگر مرد از پرداخت مهریه امتناع ورزد زوجه می‌تواند با رجوع به احکام مدنی دادگاه، حکم قاضی را اجرا کند.

آیا گرفتن مهریه و ادامه زندگی امکان پذیر هست؟

با توجه به این که مهریه حق قانونی و شرعی زوجه است، زوجه هر زمان که بخواهد می‌تواند مهریه خود را مطالبه کند او حتی بدون درخواست طلاق و در حین زندگی مشترک می‌تواند مهریه خود را از شوهر بگیرد. اما این که مطالبه مهریه بدون جدایی و طلاق به صلاح زندگی زناشویی است یا خیر مسئله‌ای  دیگر است.

تعیین نفقه

نفقه به معنای پرداخت هزینه‌های متعارف و متناسب با وضعیت زن مانند مسکن، لباس، غذا، لوازم منزل و هزینه‌های درمانی و بهداشتی است. مبلغ نفقه بر اساس نیازهای زن و موقعیت او تعیین می‌شود و در قانون مقدار مشخصی برای آن نیست.

نحوه محاسبه نفقه زن

نحوه محاسبه نفقه زن به چه صورت است؟

در مفهوم حقوقی نفقه به مجموع مخارجی گفته می‌شود که زن برای زندگی به آن احتیاج دارد به عبارت دیگر مخارج نیاز‌های طبیعی و اولیه. این مسئولیت در حقوق بعد از ازدواج دختر بر عهده زوج می‌باشد و او موظف است طبق قانون مخارج نفقه او را پرداخت کند. 

براساس ماده ۱۱۰۲ قانون مدنی، زمانی که عقد نکاح بین زن و مرد صورت گرفت آن‌ها در برابر هم از حقوق و تکالیفی برخوردار می‌شوند.

دو اصل برای ایجاد نفقه ضروری است این دو اصل عبارتند از: 

  1. دائمی بودن عقد: مطابق ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی در صورت نکاح دائمی زن از حقوق نفقه برخوردار می‌شود. بنابراین نکاح‌های موقت دارای حقوق نفقه نیستند و این اصل فقط برای عقود دائمی است.
  2. تمکین کامل زوجه: طبق ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی، اگر زوجه بدون مانع شرعی، از همسر خود اطاعت نکند زنی ناشزه یا قهر کرده محسوب می‌شود در نتیجه طبق قانون نفقه به او تعلق نمی‌گیرد.

در صورتی که زن برای گرفتن نفقه به دادگاه مراجعه کند، محاکم قضایی این امر را به کارشناس دادگستری واگذار می‌کنند، تا براساس شرایط مالی زوجه هم چنین تحصیلات خانواده او مقدار نفقه را تعیین کنند.

تقسیم اموال بعد از جدایی:

تقسیم اموال بعد از طلاق در ایران قانونی نیست و تنها در صورتی که درخواست طلاق از سوی مرد باشد، شرط تنصیف اموال بعد از طلاق اعمال می‌شود و نیمی از اموال مرد پس از طلاق به زن تعلق می‌گیرد. 
همچنین، بر اساس ماده ۱۱۱۸ قانون مدنی، زن و مرد در اداره دارایی خود مستقل هستند و می‌توانند در اموال خود تصرف داشته باشند. با این اوصاف این درخواستی است که به صورت حقوقی بعد از طلاق و از سوی زوجه مطرح می‌شود و وکیل متخصص خانواده در صلاحیت وکالت به چنین درخواستی می‌باشد.

استرداد جهیزیه بعد از طلاق به چه صورت هست؟

بر اساس قانون، در صورتی که سیاهه جهیزیه، تهیه شده و به ثبت قانونی رسیده باشد، زن می‌تواند از طریق دادگاه خانواده یا شورای حل اختلاف، جهیزیه خود را استرداد کند. در صورتی که سیاهه در دفتر خانه اسناد رسمی ثبت و تنظیم شده باشد، این موضوع، حکم سند دارد. 

همچنین، اگر برخی از اقلام جهیزیه توسط مرد تهیه شده و در زمان طلاق باعث ایجاد اختلاف شود، قانون جهیزیه در طلاق برای چنین مواردی پیش‌بینی‌هایی دارد. در هر صورت، برای استرداد جهیزیه، لازم است که زن با کمک و مشاوره‌ حقوقی با بهترین وکیل خانواده، مدارک مربوطه را به دادگاه ارائه کرده و دادگاه با توجه به شرایط موجود، تصمیم‌گیری کند

ویژگی‌ های یک وکیل متخصص خانواده چیست؟

یکی از موارد مهم در ارتباط با وکیل خانواده، شناخت ویژگی‌های او برای انتخاب و ارتباط با بهترین وکیل خانواده است. در این بخش به مهم‌ترین ویژگی‌های وکیل متخصص خانواده می‌پردازیم:

  1. تخصص در زمینه حقوق خانواده و آگاهی از آخرین تغییرات قوانین مربوط به این حوزه
  2. تجربه کافی در رسیدگی به پرونده‌های خانوادگی و توانایی در حل اختلافات خانوادگی
  3. توانایی در ارائه مشاوره حقوقی به موکلان و راهنمایی آن‌ها در تصمیم‌گیری‌های حقوقی
  4. امانت‌داری در نگهداری از حریم شخصی موکلان و احترام به حقوق آن‌ها
  5. مهارت ارتباطی با موکلان و دیگر وکلای مرتبط با پرونده‌های خانوادگی
  6. توانایی در نوشتن و تدوین سند جهیزیه، توافقنامه طلاق و سایر سند‌های حقوقی مرتبط با خانواده

در کل، وکیل دعاوی خانواده باید دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه حقوق خانواده بوده و از صداقت و امانت‌داری و اخلاق حرفه‌ای در ارتباط با موکلان خود نیز برخوردار باشد.

وکیل متخصص خانواده

نقش وکیل خانواده زن در دعاوی خانوادگی

وکیل خانواده زن نیز مانند وکیل مرد، در دعاوی خانوادگی نقش مهمی دارد. تفاوت ویژه‌ای که بین وکیل زن و مرد وجود دارد، به نوع مراجعه و جنسیت موکلان مربوط می‌شود. 
وکلای خانواده زن معمولا به دلیل همدردی و حس درک متقابلی که با خانم‌های درگیر در مسائل خانوادگی دارند، بیشتر از سمت موکلان خانم مورد استقبال قرار می‌گیرند. 

آن‌ها با درک نگرانی‌ها و حساسیت‌های موکلان خود در حوزه دعاوی خانوادگی و شرایط ایجاب شده در جامعه برای آن‌ها می‌توانند بهترین مشاوره خانواده باشند. همچنین با تیزبینی و حس مسئولیت بیشتری به پیگیری پرونده این موکلان می‌پردازند.

در نهایت باید بدانید که بین وکیل خانواده خانم در تهران و آقا در تخصص و تجربه و مهارت‌هایی که دارند، هیچ تفاوتی نیست.

حق الوکاله وکیل خانواده (هزینه وکیل خانواده با تجربه)

حق الوکاله به مبلغی گفته می‌شود که به وکیل در ازای انجام امورات حقوقی پرداخت شود. میزان حق الوکاله وکیل خانواده خانم در تهران، بسته به نوع پرونده و میزان زمانی که برای آن صرفت می‌کند، متفاوت است.
برای مثال، حق الوکاله وکیل طلاق، نفقه، حضانت و تقسیم اموال پس از طلاق ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. همچنین، میزان حق الوکاله وکیل خانواده به تجربه و تخصص وکیل، محل کار وکیل و شرایط دیگر نیز بستگی دارد. در نهایت هزینه وکالت یک وکیل، به صورت توافقی میان وکیل خانواده و موکلان تعیین شده و به عنوان مفادی از قرارداد وکالت ذکر می‌شود.

مزایای مشاوره با بهترین وکیل خانواده چیست؟

شما برای آگاهی از چالش ها و پیچ و خم‌های مربوط به دعاوی خانواده می‌توانید از وکیل خانواده مشاوره بگیرید. قطعا وکلای خانواده با اطلاع از شرایط دعاوی خانواده، حقوقِ در حین عقد برای زوج و زوجه، شرایط درخواست طلاق و مهریه، به شما در احقاق حقوق خود کمک شایانی می‌کنند. 
آن‌ها با مشاوره درست، بسیاری از افراد را در گیر افتادن به چالش‌های بزرگ زناشویی کمک می‌کنند. این افراد معمولا به دلیل تجربه بالایی که دارند در ابتدا سعی می‌کنند مشاوره‌ای مبنی بر توافق و حل مسالمت آمیز مسائل حقوقی خانواه به افراد بدهند، در صورت عدم توافق به روش‌های قانونی در جهت احقاق حقوق موکل خود در دادگاه خانواده متوسل می‌شوند.

جمع بندی:
در این مقاله به بررسی تخصص و وظایف وکیل خانواده پرداختیم. وکیل خانواده یک وکیل حقوقی متخصص است که در زمینه تمامی دعاوی خانوادگی با تجربه و تخصص خود به وکالت برای موکلانش می‌پردازد. چنین وکیلی به عنوان نماینده حقوقی موکلان در جلسات دادگاه و مشاور حقوقی آن‌ها در طول دادرسی پرونده نقش مهمی را ایفا می‌کند. برای ارتباط با بهترین وکیل خانواده می‌توانید از مشاوره با وکیل موسی الرضا میر بهره ببرید.

سوالات متداول از وکیل خانواده

ما در این قسمت به برخی از سوالات شما همراهان گرامی پاسخ دادیم:

آیا در عقد موقت به زوجه نفقه تعلق می‌گیرد؟

در متون حقوقی، صیغه یا عقد موقت به نکاحی گفته می‌شود که برای مدت زمان محدودی واقع شده است. یکی از فرق‌هایی که ازدواج موقت با ازدواج دائم دارد این است

 که طبق ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی، زوج از مسئولیت پرداخت نفقه در قبال زوجه برخوردار نیست. همچنین بعد از پایان مدت صیغه  نیازی به خواندن خطبه طلاق نیست. صیغه هیچ گونه مشکلی از نظر قانونی و شرعی ندارد.

اجرت المثل در چه صورت تعلق می‌گیرد؟

اجرت المثل پولی است که در مدت زمان زندگی مشترک، در قبال کار‌هایی که زوجه انجام داده است و قصد تبرع نداشته پرداخت می‌شود. اجرت المثل را زمانی به زوجه می‌دهند که خطبه طلاق جاری شده باشد. 

زیرا اگر در حین زندگی این حق به زن تعلق بگیرد، ممکن است یکسری تغییرات در اموال زوج و همچنین تحولاتی در کیفیت زندگی ایجاد شود که این مسئله می‌تواند در دریافت اجرت المثل تاثیر گذار باشد.

مهریه چگونه اجرا و وصول می‌شود؟

اگر زوجه قصد دریافت مهریه داشته باشد باید به دفتر اسناد رسمی که نکاح در آن منعقد شده است مراجعه کند و درخواستی بر صدور اجرائیه در خصوص مهریه کند.

پس از اینکه اجرائیه صادر شد توسط دفتر ازدواج، اجراییه به اداره پنجم اجرای اسناد در تهران فرستاده و ثبت می‌شود. در شهرستان‌ها این اجراییه به اداره ثبت ارجاع داده می‌شود. پس از ثبت،  احضاریه‌ای در خصوص پرداخت نفقه برای زوج فرستاده می‌شود.

برای پرداخت مهریه می‌توان در عقد نامه ضامن گرفت؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که بلی زوجه می‌تواند زمان عقد نکاح در دفتر اسناد رسمی از افرادی به عنوان ضامن، پرداخت مهریه خود را ضمانت کند.

مشاوره

تلفن تماس :
شبکه های اجتماعی :

پیام بگذارید

مشاوره

تلفن تماس :

شبکه های اجتماعی :

جدیدترین مقالات

مشاوره تخصصی حقوقی

در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده