وکالت و مشاوره تخصصی در خصوص دعاوی کیفری

ادرس: بلوار صیاد شیرازی - جنب اورژانس قدیم -ساختمان اداری آوا - واحد یک - دفتر وکالت موسی الرضا میر

وکیل کیفری – متخصص و باتجربه در امور جرایم کیفری ✔️

وکیل کیفری: امروزه پرونده‌های قضایی و کیفری از حسایست بسیار زیادی برخوردار هستند. این اهمیت به سبب ارتباط تنگاتنگ پرونده‌های کیفری با زندگی، مال و جان مردم بوده؛ از این رو مراجعه به وکیل کیفری با تجربه جزء ضروریت‌های پرونده‌های قضایی است. 

اکثر پروند‌های قضایی، با مجرم شناخته شدن متهم، به مجازات ختم می‌شوند؛ گا‌هاً این مجازات‌ها بسیار سنگین بوده؛ به گونه‌ای که زندگی شخصی و آینده اجتماعی فرد تحت تأثیر قرار می‌گیرد؛ از این رو موفقیت در پرونده‌های کیفری یا به حد اقل رساندن مجازات‌های تعیین شده، بسیار حائز اهمیت است.

با به وجود آمدن چنین شرایطی افراد به دنبال یک وکیل خوب می‌گردند تا با دریافت مشاوره حقوقی و کمک آن در دادگاه به نتیجه مطلوب و دلخواه خود برسند. در ادامه می‌خواهیم به معرفی وکیل کیفری بپردازیم، شناخت ویژگی‌های مثبت وکیل به شما در انتخاب وکیل مجرب کمک بسیاری خواهد کرد.

مشاوره با وکیل کیفری

قبول وکالت توسط وکیل کیفری

پیگیری وکیل تا مرحله نهایی پرونده

وکیل پایه یک کیفری

عکس وکیل جرایم مواد مخدر

وکیل کیفری خوب کیست؟

وکیل کیفری شخصی هست که در زمینه حقوق کیفری تخصص دارد. این تخصص شامل دانش و تسلط بر قانون کیفری ایران، آیین دادرسی کیفری و رویه قضایی است. 

بهترین وکیل کیفری می‌تواند در پرونده‌های کیفری مختلف، از جمله جرایم علیه اموال و مالکیت، جرایم علیه اشخاص، جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی و جرایم علیه اخلاق عمومی، وکالت کند؛ 

علاوه بر آن وکیل کیفری بنا به دانش و علمی که در طی سال‌ها تحصیل به دست آورده می‌تواند در زمینه‌های مختلف حقوقی مرتبط به امور کیفری؛ از جمله نحوه طرح شکایت، نوع شکایت، زمان طرح شکایت، تنظیم لایحه، تنظیم شکوائیه و غیره به موکل خود مشاوره حقوقی داده و آن را در همه مراحل قضایی همراهی کند.

انتخاب وکیل کیفری، یک تصمیم شخصی بوده و باید با توجه به شرایط و نیاز‌های موکل، انجام شود. در هنگام انتخاب وکیل کیفری متخصص، باید نکاتی را در نظر داشته باشید که در ادامه به مهم‌ترین این نکات اشاره خواهیم کرد.

وکیل جناب آقای موسی الرضا میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پرونده‌ها کیفری را پیگیری می‌نماید.

ایشان با توجه به تخصص خاص خود در خصوص جرایم مالی و اقتصادی از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پرونده‌ها اقتصادی را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پرونده‌ها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند

 ‌و به عنوان یکی از وکلای در دعاوی کیفری وکالت انجام می‌دهند. کارشناس ارشد حقوقی گرایش خصوصی دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری به شماره ۵۷۸۲۸

خدمات تخصصی وکیل کیفری

جرایم حمل مواد مخدر

جرایم اقتصادی

جرایم کلاهبرداری

مجازات مصرف مشروبات الکلی

وکلای متخصص ما

‎⁨وکلای متخصص ما

جرایم کیفری چیست؟

وکیل کیفری در ادامه بیان میکند: جرایم کیفری که به آن دسته از جرایمی که عمل مجرمانه نه تنها به حقوق شخص ثالث لطمه می‌زند، بلکه نظم عمومی جامعه را نیز مختل می‌کند، جرایم کیفری گفته می شود. به همین دلیل، علاوه بر مجازات‌هایی که برای جبران خسارت به شخص ثالث در نظر گرفته می‌شود، مجازات‌هایی نیز برای حفظ نظم عمومی توسط قانونگذار تعیین می گردد.

نحوه شکایت از افراد مرتکب جرایم کیفری

نحوه شکایت از افراد مرتکب جرایم کیفری به این صورت است که باید کارهای زیر را به ترتیب انجام دهید:

قبل از هر چیز، مدارک و شواهدی که برای اثبات جرم مورد نیاز است (مانند گواهی شهود، فیلم یا عکس و هر سند و مدرکی) را جمع آوری کنید.

  1. با مدارک و شواهدی که جمع آوری کرده‌اید، به کلانتری یا دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کنید. در کلانتری، شرح کاملی از جرم را به مأمور انتظامی ارائه دهید و از او بخواهید که برای شما صورتجلسه تنظیم کند. 
  2. در دادسرا نیز به دادیار یا بازپرس مراجعه کنید و شرح کاملی از جرم را به او ارائه دهید.
  3. در کلانتری یا دادسرا، شکواییه‌ای تنظیم کنید و در آن، مشخصات خود، مشخصات متهم، شرح کامل جرم و مدارک و شواهدی که دارید را ذکر کنید.
  4. پس از تنظیم شکواییه، پرونده شما به شعبه بازپرسی ارجاع داده می‌شود. بازپرس، تحقیقات لازم را در مورد جرم انجام می‌دهد و در صورت وجود دلایل کافی، کیفرخواست صادر و پرونده را به دادگاه کیفری ارسال می‌کند. در دادگاه کیفری نیز با بررسی پرونده و مدارک و شواهد، متهم به مجازات مناسب محکوم می‌شود.

مهم‌ترین دعاوی کیفری چیست؟

ریشه اصلی دعوای کیفری، جرم و جنایت بوده؛ به نحوی که این جنایات با جان، مال و آبرو افراد ارتباط مستقیم دارند. مهم‌ترین دعاوی کیفری در ایران، شامل دعاوی:

  1. صدمه بدنی
  2. سرقت
  3. کلاهبرداری
  4. خیانت در امانت
  5. توهین
  6. تهدید
  7. قاچاق کالا و ارز
  8. تخریب اموال
  9. رشا و ارتشا
  10. مساحقه
  11. زنا
  12. لواط
  13. ایجاد مزاحمت
  14. جاسوسی
  15. سقط جنین غیر قانونی
  16. افشای اسرار
  17. اکراه
  18. افترا
  19. دلالی
  20. آدم ربایی
  21. ربا
  22. اخاذی
  23. قتل
  24. جرایم مربوط به مواد مخدر

هستند. این دعاوی با در نظر گرفتن تعداد زیاد پرونده‌ها، اهمیت اجتماعی‌شان و آثار حقوقی آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند؛ با توجه به دامنه گسترده پرونده‌های کیفری، پیشنهاد می‌کنیم برای گرفتن راهنمایی و مشاوره حقوقی به بهترین وکیل کیفری با تجربه ارتباط برقرار کنید. 
دعاوی کیفری فوق الذکر، از نظر آثار حقوقی ناشی از ارتکاب آن‌ها نیز دارای اهمیت ویژه‌ای بوده و در صورت محکومیت متهم در این دعاوی؛ ممکن است وی به مجازات‌های سنگینی؛ همچون حبس، جزای نقدی، اعدام، شلاق و رد مال محکوم شود؛ علاوه بر دعاوی ذکر شده، دعاوی دیگری نیز در نظام حقوقی ایران وجود دارند که از اهمیت کیفری برخوردارند.

من جمله این دعاوی می‌توان به دعاوی مربوط به جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی، جرایم علیه اخلاق عمومی، جرایم علیه عفت عمومی، جرایم علیه اشخاص، جرایم علیه اموال، جرایم علیه امنیت اقتصادی، و جرایم علیه نظم عمومی اشاره کرد؛ از آنجایی که مجازات‌های برخی دعاوی کیفری به شدت سنگین و غیر قابل گذشت بوده، ضروری است افراد متهم به این نوع جرایم در اسرع وقت به وکیل کیفری عالی جهت دریافت مشاوره مراجعه کنند.

اهمیت استفاده از وکیل کیفری
The importance of using a criminal lawyer

اهمیت استفاده از وکیل کیفری چیست؟

دعاوی کیفری از حساسیت بالایی برخوردار هستند و می‌توانند تأثیرات زیادی بر زندگی افراد داشته باشند. در این دعاوی، اثبات یا عدم اثبات اتهامات مطرح شده می‌تواند منجر به صدور حکم برائت یا محکومیت شود. 
حکم برائت می‌تواند به معنای ر‌هایی از مجازات و حفظ آبرو و حیثیت فرد باشد؛ اما حکم محکومیت می‌تواند منجر به حبس، جزای نقدی، شلاق، یا محرومیت از حقوق اجتماعی بیانجامد؛ از این رو، استفاده از وکیل در دعاوی کیفری از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وکیل کیفری با تجربه و دانش خود می‌تواند از حقوق و منافع موکل خود دفاع کرده و به احقاق حق او بپردازد. 

به عنوان پایتخت ایران، روزانه دعوی کیفری زیادی مطرح می‌شود؛ از این رو، انتخاب وکیل کیفری خوب از اهمیت بیشتری برخوردار است. وکیل کیفری با تسلط بر قوانین و مقررات کیفری، تجربه و مهارت در رسیدگی به دعاوی کیفری، توانایی برقراری ارتباط مؤثر با مقامات قضایی، نقش بسزایی در نتیجه مطلوب پرونده خواهد داشت

علاوه برموارد فوق الذکر، وکیل سرعت روند رسیدگی به پرونده را حد المقدور افزایش می‌دهد و حتی این توانای را دارد که بدون حضور موکل در دادگاه از حقوق آن دفاع کرده و کم هزینه‌ترین نتیجه را برای موکلش از قاضی بگیرد.
با توجه با نقش پر رنگی که حضور وکیل پایه یک دادگستری کیفری در پرونده‌های قضایی دارد، پیشنهاد می‌کنیم قبل از هرگونه اقدام، به سراغ وکیل رفته و روند رسیدگی به پرونده‌تان را با همراهی وکیل پیش ببرید.

مراجع صلاحدید برای رسیدگی جرایم کیفری کدامند؟

شاید برای شما سوال پیش بیاید که مراجع صلاح دید برای رسیدگی به جرایم کیفری کدامند. در ادامه آن ها را معرفی می کنیم:

دادسرا: اولین مرجع رسیدگی به جرایم کیفری، دادسرا است.

دادگاه کیفری: دادگاه کیفری مرجع رسیدگی به جرایم کیفری در مرحله نهایی است.

مراجع تجدید نظر: در صورت اعتراض به رای دادگاه کیفری، پرونده به مراجع تجدید نظر ارسال می‌شود.

دادگاه انقلاب: این دادگاه مرجع رسیدگی به جرایم امنیتی، سیاسی و اقتصادی است.

دادگاه ویژه روحانیت: این دادگاه مرجع رسیدگی به جرایم روحانیون است.

بررسی پرونده توسط وکیل کیفری خوب چگونه است؟

بررسی پرونده‌ها توسط وکیل یک فرآیند چند مرحله‌ای است که شامل موارد زیر می‌شود:

1- دریافت مدارک پرونده:
اولین قدم در بررسی پرونده، دریافت مدارک پرونده از موکل است. این مدارک شامل دادخواست، لوایح، استشهادیه‌ها، شهادت شهود، نظریه کارشناسان و سایر مدارک مرتبط با پرونده است.

2- مطالعه مدارک پرونده:
پس از دریافت مدارک، وکیل به دقت آن‌ها را مطالعه می‌کند تا با موضوع پرونده و ماهیت دعوی آشنا شود. در این مرحله، وکیل کیفری به دنبال اطلاعات همچون: طرفین دعوی و وکلا یا نمایندگان قانونی آن‌ها، موضوع دعوی و خواسته‌های طرفین، دلایل و مستندات طرفین، قوانین و مقررات مرتبط با موضوع دعوی و غیره است.

3- بررسی قوانین و مقررات مرتبط:
پس از مطالعه مدارک پرونده، وکیل کیفری با تجربه به بررسی قوانین و مقررات مرتبط با موضوع دعوی می‌پردازد. این کار به وکیل کمک می‌کند تا از حقوق موکل خود آگاه شود و بهترین راهکار قانونی را برای دفاع از موکل خود ارائه دهد.

4- تعیین استراتژی دفاع:
پس از بررسی مدارک پرونده و قوانین و مقررات مرتبط، وکیل استراتژی دفاع خود را تعیین می‌کند. این استراتژی بر اساس عوامل مختلفی مانند نوع دعوی، خواسته‌های طرفین، دلایل و مستندات طرفین، قوانین و مقررات مرتبط و احتمالات پیش رو تعیین می‌شود.

5- مشاوره با موکل:
پس از تعیین استراتژی دفاع، وکیل با موکل خود مشورت می‌کند تا موکل از تصمیمات وکیل آگاه باشد و در صورت نیاز، نظر خود را در مورد پرونده ارائه دهد.

بررسی پرونده‌ها توسط وکیل کیفری یک فرآیند تخصصی بوده که نیازمند دانش و تجربه حقوقی است. وکیل مجرب با دقت و وسواس پرونده را بررسی می‌کند و بهترین راهکار قانونی را برای موکل خود ارائه می‌دهد.

شکوائیه کیفری چیست؟

شکوائیه کیفری در دادگاه و دفاع از حق و حقوق شما، کار بسیار دشواری است؛ از این رو افراد برای احقاق حق خود از وکیل متخصص کمک می‌گیرند؛ اما بهتر است افراد قبل از گرفتن وکیل با وظایف وکیل آشنا شوند؛ در ادامه به بررسی وظایف مهم وکلا پرداخته‌ایم.

ویژگی وکیل کیفری خوب

وکیل کیفری و شرح وظایف

در این قسمت به برخی از وظایف وکیل کیفری اشاره کرده‌ایم:

مشاوره حقوقی:
وکیل کیفری می‌تواند در زمینه‌های مختلف حقوقی مربوط به امور کیفری، از جمله نحوه طرح شکایت، نوع شکایت، زمان طرح شکایت، تنظیم لایحه، اظهارنامه و نحوه تنظیم شکوائیه به موکل خود مشاوره دهد.

تحقیق و جمع‌آوری مدارک:
وکیل کیفری می‌تواند در پرونده‌های موکل، تحقیقات لازم را انجام دهد و مدارک و شواهد مربوط به پرونده را جمع‌آوری کند. این کار می‌تواند به اثبات بی‌گناهی موکل یا کاهش مجازات وی کمک کند.

دفاع از موکل:
وکیل کیفری عالی می‌تواند در دادگاه‌ها و مراجع قضایی از موکل خود دفاع کند. این کار شامل ارائه دفاعیات حقوقی، استناد به قوانین و مقررات مربوطه و اقناع قاضی یا هیئت منصفه برای صدور حکم به نفع موکل است.

اقدامات قضائی:
وکیل کیفری می‌تواند اقدامات قضائی لازم را در پرونده‌ های کیفری انجام دهد. این اقدامات می‌تواند شامل درخواست بازپرسی، تحقیق از شهود، صدور قرار منع تعقیب یا کیفرخواست و اعتراض به احکام صادره باشد.

سایر موارد موردنیاز:
وظایف وکیل کیفری بسته به نوع پرونده و نقشی که در پرونده ایفا می‌کند، می‌تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال، اگر وکیل کیفری نقش شاکی را بر عهده دارد، وظایف او شامل طرح شکایت، اثبات وقوع جرم و مطالبه مجازات از متهم است؛ حال اگر وکیل کیفری نقش متهم را بر عهده دارد، وظایف او شامل دفاع از بی‌گناهی موکل و جلوگیری از صدور حکم محکومیت برای وی است.

مزایای استفاده یا مشاوره وکیل کیفری چیست؟

مزایای استفاده از وکیل کیفری مختصص، باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  1. افزایش شانس موفقیت در پرونده
  2. صرفه جویی در زمان و هزینه
  3. کاهش استرس و اضطراب موکل
  4. حفظ حقوق موکل
  5. ارائه مشاوره حقوقی
  6. انتخاب بهترین گزینه برای حل و فصل پرونده
  7. حفظ حریم خصوصی
  8. ایجاد آرامش خاطر برای موکل
  9. افزایش شانس تبرئه

هزینه وکیل کیفری متخصص در امور پرونده های چقدر است؟

هزینه وکیل کیفری در ایران بر اساس تعرفه‌های مصوب قوه قضائیه تعیین می‌شود. این تعرفه‌ها به صورت درصدی از میزان محکومیت یا ارزش خواسته مالی در پرونده مشخص می‌شود. به عنوان مثال، طبق تعرفه‌های مصوب در چند سال اخیر، هزینه وکیل کیفری در پرونده‌های قتل عمد، صدمات بدنی و تجاوز به عنف، حدوداً ده درصد از میزان محکومیت یا ارزش خواسته مالی است. 

در پرونده‌های کلاهبرداری، سرقت و خیانت در امانت، این میزان حدود هشت درصد بوده و در پرونده‌های تصرف عدوانی، مزاحمت و ممانعت از حق، شش درصد و در پرونده‌های حمل مواد مخدر، قاچاق کالا و ارز و جرایم اقتصادی، این میزان حدوداً بین هفت تا چهاردرصد متغیر است.

علاوه بر تعرفه‌های مصوب قوه قضائیه برای هزینه وکیل کیفری و دیگر شهر‌ها؛ ممکن است وکیل کیفری مبلغی به عنوان حق‌الزحمه توافقی نیز از موکل خود دریافت کند. این مبلغ معمولاً بر اساس عواملی مانند تجربه و تخصص وکیل، پیچیدگی پرونده، میزان زمان و تلاش صرف شده برای پرونده و نتیجه پرونده تعیین می‌شود؛ به طور کلی، هزینه وکیل کیفری در ایران می‌تواند از چند میلیون تومان تا چند صد میلیون تومان متغیر باشد. این هزینه به عوامل مختلفی بستگی دارد و نمی‌توان رقم دقیقی برای آن تعیین کرد؛ علاوه بر این موارد، وکلای که در شهر‌های بزرگ همچون تهران فعالیت می‌کنند به طبع دستمزد بیشتری از دیگر وکلا دریافت می‌کنند.

برخی از عوامل مؤثر بر هزینه وکیل کیفری اشاره می‌کنیم:

  1. نوع جرم: جرائمی که مجازات سنگین‌تری دارند، معمولاً هزینه‌های بیشتری برای وکیل‌مدافع در پی دارند.
  2. میزان محکومیت: در پرونده‌هایی که میزان محکومیت مالی یا غیرمالی بالا باشد، هزینه وکیل نیز بیشتر خواهد بود.
  3. پیچیدگی پرونده: پرونده‌های پیچیده‌تر که نیاز به بررسی و مطالعه بیشتری دارند، معمولاً هزینه‌های بیشتری برای وکیل‌مدافع در پی دارند.
  4. میزان زمان و تلاش صرف شده: پرونده‌هایی که نیاز به صرف زمان و تلاش بیشتری داشته باشند، معمولاً هزینه‌های بیشتری برای وکیل‌مدافع در پی دارند.
  5. نتیجه پرونده : در صورتی که پرونده با موفقیت به نتیجه برسد، ممکن است موکل بخشی از هزینه وکیل را به عنوان حق‌الزحمه توافقی پرداخت کند.

در هنگام انتخاب وکیل کیفری، لازم است به این عوامل توجه داشته باشید تا بتوانید وکیل مناسبی با توجه به نیاز و بودجه خود را انتخاب کنید.

نمونه پرونده های کار شده وکیل دعاوی کیفری
Examples of worked cases of criminal lawyers

شماره وکیل پایه یک کیفری

شماره وکیل پایه یک کیفری عبارت است از:
تلفن همراه: 09123829850
تلفن دفتر: 46224091

برای دریافت شماره وکیل کیفری در ایران، می‌توانید از روش‌های مختلفی اقدام کنید؛ از جمله این روش‌ها می‌توان به مواردی همچون:

  1. مراجعه به کانون وکلای دادگستری محل سکونت یا کار خود
  2. جستجوی آنلاین در سایت‌های حقوقی و مؤسسات حقوقی
  3. پرس و جو از دوستان، آشنایان یا خانواده

و سایر موارد اشاره کرد. شما با مراجعه به سایت‌های اینترنتی، می‌توانید بر اساس معیار‌های مختلفی همچون: شهر، تخصص، تجربه، هزینه و غیره همه وکلای مورد نظر را بررسی و مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب کنید؛ علاوه بر آن با مراجعه به کانون وکلای دادگستری، می‌توانید از لیست شماره وکیل کیفری مطلع شوید.

آدرس دفتر وکالت وکیل کیفری جهت مراجعه حضوری:

خیابان صیاد شیرازی جنب اورژانس سابق ساختمان اداری آوا‌ طبقه اول دفتر وکالت موسی الرضا میر

مشاوره با وکیل کیفری
Consultation with a criminal lawyer

مزایای مشاوره با وکیل کیفری چیست؟

مشاوره با وکیل کیفری در هنگام مواجهه با اتهامات کیفری، اقدامی بسیار مهم و ضروری است. وکیل کیفری با تسلط بر قوانین و رویه قضایی، می‌تواند بهترین راهنمایی را برای دفاع از شما در دادگاه کیفری ارائه دهد.

نتیجه گیری

وکیل کیفری در امور حقوقی مربوط به جرایم و مجازات‌ها تخصص کافی دارد و با تسلط بر قوانین کیفری و رویه قضایی، به افراد در حل و فصل مسائل حقوقی مربوط به جرایم مختلف کمک می‌کند. وظایف وکیل کیفری متنوع هستند که چند مورد را ذکر می کنیم. ارائه مشاوره حقوقی در مورد مسائل کیفری، تنظیم و نگارش اوراق قضایی، دفاع از موکل در مراجع قضایی، پیگیری پرونده، ارائه لایحه دفاعیه، اعتراض به آرای صادره.

قبول وکالت در دعاوی کیفری:جعل- خیانت در امانت– توهین و افترا-فروش مال غیر- شهادت کذب-سرقت-کلاهبرداری-جرم قتل-رابطه نامشروع-شرب خمر-قاچاق مواد مخدر-قاچاق اعضای بدن- تجاوز جنسی-جرائم اقتصادی-جرائم مواد مخدر-وکیل دیوان عالی کشور-انتقال مال غیر-جرائم کیفری خانواده-فتل عمد-تصرف عدوانی-دادگاه تجدید نظرو دیگر جرائم کیفری…

قبول وکالت در دعاوی خانواده:

مطالبه و اجرای مهریه-ازدواج مجدد مرد-سلب حضانت-نفقه-طلاق-طلاق توافقی-طلاق از طرف مرد-طلاق از طرف زن-نفقه فرزند- نفقه زن

و دیگر موارد مربوط به دعاوی خانواده….

مشاوره با وکیل کیفری خوب

تلفن تماس :

شبکه های اجتماعی :

سوالات متداول از وکیل کیفری

وکیل کیفری متخصصی در امور حقوقی مربوط به جرایم و مجازات‌ها است.

بله فقط در خصوص و قتل و سایر جرائمی که دیه به آن‌ها دیه تعلق می‌گیرد شامل افزایش هزینه نمی‌شوند.

بله وکیل رایگان همان وکیلی است که دادگاه در اختیار فرد می‌گذارد و به ان وکیل تسخیری می‌گویند.

در پرونده کیفری چه مواردی میتواند مدرک حساب شود؟

این هزینه به عوامل مختلفی از جمله سابقه و تجربه وکیل، محل سکونت وکیل و نوع خدمات ارائه شده بستگی دارد.

6 نظرات بسته است

  • ایمانی

    13 فروردین 1403

    سلام شب بخیر چطور میتونم اقای میر را به صورت شخصی ببینم
    پرونده من ملکی هست چون پیچیده هست میخوام خودشون انجام بند نه همکاراشون‌
    من داخل نت چند تا رای ملکی از ایشون دیدم خیلی عالی بود
    چند بار زنگ زدم منشی ایشون جواب دادن و‌ گفتن فعلا فرصت پذیرش‌ ندارند

    پاسخ
  • مهندس نجاتی

    28 فروردین 1403

    سلام
    من چند تا دادنامه داشتم بیش از ۵ تا وکیل بردم نشون دادم هر کی هم یک حرفی زد و قانع نشدم
    رفتم جای ایشون با احترام کامل خوندن و پاسخ دادن و لذت بردم
    میخواستم اعمال ماده ۴۷۷ کنم ولی با توضیحات ایشون منصرف شدم
    خیلی وکیل با سوادی دقیقی هستند
    بر حسب وظیفه نوشتم

    پاسخ
  • جمشید

    6 اردیبهشت 1403

    ارادت عالی هستید آقای میر
    خوشی به زندگی من دادین

    پاسخ
  • مهدوی نروژ‌

    12 اردیبهشت 1403

    سلام و ارادت – از نظر من که با خیلی وکیل ایرانی ها در تهران کار کردم فقط میتونم بگم ایشون بهترین وکیل کیفری در ایران هستند
    لذت بردم از مشاوره کیفری ایشون‌ هستند

    پاسخ
  • یاسر‌

    16 اردیبهشت 1403

    من پرونده کیفری در مشهد داشتم
    رفتم جای چند تا وکیل دیدم هر کسی یک‌ چیزی میگه
    ولی تحقیق کردم گفتند آقای میر کار کیفری در تهران انجام میدم و فهمیدم وکیل کیفری در مشهد هستند قدیم
    و قبول کردن‌ کار منو انجام دادن
    بی شک بهترین وکیل کیفری مشهد هستند و بهترین وکیل خراسان رضوی هستند

    پاسخ
  • مشرف‌

    3 خرداد 1403

    بهترین وکیل کیفری کار هستی آقای میر
    لذت بردم از جلسه مشاوره

    پاسخ

پیام بگذارید

مشاوره با وکیل کیفری خوب

تلفن تماس :

شبکه های اجتماعی :

جدیدترین مقالات

مشاوره تخصصی حقوقی

در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده