وکیل سازمان تعزیرات حکومتی

ادرس: بلوار صیاد شیرازی - جنب اورژانس قدیم -ساختمان اداری آوا - واحد یک - دفتر وکالت موسی الرضا میر

وکیل متخصص در تعزیرات حکومتی: مشاوره و دفاع قانونی

با توجه به جایگاه سازمان تعزیرات حکومتی و اهمیت دعاوی مربوط به آن، نیاز به وکیل همواره در این حوزه احساس می‌شود. بهترین وکیل تعزیرات حکومتی یکی از مهم‌ترین وکلای پایه یک دادگستری به حساب می‌آید که نقش اساسی و مهمی در روند دادرسی پرونده‌های مختلف دارد. 
ایشان بهتر از هر شخص دیگری از جریان دادرسی پرونده‌های مربوط به تعزیرات آگاهی دارند و می‌توانند به افراد کمک نمایند تا از تضییع حقوق خود جلوگیری کنند. مشاوره حقوقی با وکیل با تجربه تعزیرات حکومتی به افراد این امکان را می‌دهد تا پاسخ تمامی سؤالات حقوقی خود را به دست آورند و از آن‌ها اطلاع یابند. 
ما در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی را در زمینه وکیل تعزیرات، هزینه وکیل تعزیرات حکومتی، مجموعه وظایف این وکیل و کلیه عناوین مربوط به این موضوع به شما ارائه دهیم. پس تا انتهای مطلب این صفحه با ما همراه باشید.

مشاوره با وکیل

قبول وکالت توسط وکیل متخصص

پیگیری وکیل تا مرحله نهایی

وکیل پایه یک دادگستری

وکالت تخصصی در سازمان تعزیرات

تعزیرات حکومتی چیست؟

تخلفات اقتصادی، صنفی و بهداشتی که در صنف‌های مختلف رخ می‌دهد را تعزیرات می‌گویند. سازمان تعزیرات حکومتی یک مرجع شبه قضایی بوده که برای رسیدگی به تخلفات خاص اقتصادی تأسیس شده که تابع قوانین خاصی است. 

گران فروشی، کم فروشی، احتکار، درج نکردن قیمت کالا‌ها، صادر نکردن فاکتور یا صدور فاکتور غیر واقعی، اجرا نکردن ضوابط قیمت‌گذاری و توزیع و بسیاری از موارد دیگر جزء تخلفات تعزیراتی هستند که سازمان مورد نظر به آن‌ها رسیدگی می‌کند. 

سازمان تعزیرات زیر نظر وزارت دادگستری فعالیت می‌کند و معاون وزارت دادگستری ریاست آن را بر عهده دارد. سازمان تعزیرات شامل شعب بدوی، تجدید نظر، شعبه عالی و تجدید نظر ویژه قاچاق کالا و ارز است که وظیفه رسیدگی به شکایات مردم و گزارشات تخلفات از طرف اشخاص حقیقی و حقوقی را دارد.

وکیل جناب آقای موسی الرضا میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پرونده‌ها کیفری را پیگیری می‌نماید.

ایشان با توجه به تخصص خاص خود در خصوص جرایم مالی و اقتصادی از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پرونده‌ها اقتصادی را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پرونده‌ها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند ‌و به عنوان یکی از وکلای در دعاوی کیفری وکالت
انجام می‌دهند .

کارشناس ارشد حقوقی گرایش خصوصی دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری به شماره ۵۷۸۲۸

خدمات تخصصی وکیل تعزیرات حکومتی

جرم قاچاق سوخت

جرم گران فروشی

شرایط اعاده دادرسی

جرم احتکار

وکلای سازمان تعزیرات حکومتی

‎⁨وکلای متخصص ما

ویژگی‌های وکیل متخصص تعزیرات حکومتی چیست؟

وکیل عالی تعزیرات حکومتی باید دارای خوصیاتی باشد که این ویژگی‌ها عبارتند از:

  1. برخورداری از تحصیلات حقوقی و داشتن پروانه وکالت
  2. داشتن تجربه کافی در زمینه رفع و رجوع پرونده‌های تعزیراتی
  3. قدم برداشتن در جهت محقق شدن حق موکل خود
  4. برخورداری از توانایی و مهارت‌های لازم جهت موفقیت در مراحل دادرسی
  5. استفاده از ادله اثبات و مدارکی معتبر در جریان دادرسی
  6. داشتن تجربه و اطلاعات حقوقی بالا
  7. ارائه دفاعیه به مراجع قضایی از جانب موکل خود
  8. فن بیان قوی و تسلط بر قوانین و مقررات تعزیراتی

وکلایی که دارای این ویژگی‌ها هستند، به راحتی می‌توانند اعتماد موکلان را به خود جلب کنند و به موفقیت برسند.

وظایف وکیل متخصص تعزیرات حکومتی
Duties of a lawyer specializing in government punishments

وظایف وکیل متخصص تعزیرات حکومتی چیست؟

هر وکیل پایه یک دادگستری وظایف مخصوص به خود را دارد که باید آن‌ها را به خوبی انجام دهد. به طور کلی وظایف وکیل متخصص تعزیرات حکومتی عبارتند از:

  1. ارائه مشاوره حقوقی: وکیل تعزیرات راهنمایی‌های لازم را درباره موارد حقوقی، قوانین و مقررات به نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی ارائه می‌دهد.
  2. نمایندگی دولت در دعاوی: این وکلا به عنوان نمایندگان دولت در دعاوی و دیگر روند‌های قانونی، از منافع و مصالح حاکمیت دفاع می‌کنند.
  3. تدوین طرح‌ها و قوانین: آن‌ها طرح‌ها و قوانین جدید دولتی را تدوین و نظرات حقوقی لازم را تهیه می‌کنند.
  4. حضور در مذاکرات: وکیل خوب تعزیرات حکومتی در مذاکرات و قرارداد‌هایی که دولت باید در آن‌ها حضور داشته باشد، نقش دارد و به مذاکرات می‌پردازد.

به طور کلی وکیل تعزیرات حکومتی وظایف دیگری مانند تدوین قوانین ارتباطات و قوانین مالیاتی را بر عهده دارد.

اهمیت استفاده از وکیل خوب تعزیرات حکومتی چیست؟

بحث حقوقی تعزیرات دارای اهمیت زیادی بوده و مورد توجه قانون‌گذاران کشور قرار گرفته است. این قوانین و مسائل به منظور جلوگیری از ایجاد اختلال اقتصادی طرح‌ریزی شده‌اند. 

سخت‌گیری در روند دادرسی این پرونده‌ها کاملاً طبیعی است و باعث می‌شود تا افراد توانایی دفاع از خود و ارائه ادله کافی را در محضر دادگاه نداشته باشند. 

از آن جایی که سالانه پرونده‌های زیادی در زمینه تعزیرات مطرح می‌شود، برای پیگیری و رسیدگی به آن‌ها به افرادی نیاز است که اطلاعات و دانش حقوقی بالایی داشته باشند.

در چنین مواقعی به وکیل با تجربه تعزیرات حکومتی نیاز است تا با بهره‌گیری از تجارب خود به فرد کمک کرده و از حق او دفاع کند؛ همچنین وکیل تعزیرات علاوه بر ارائه دفاعیه از طرف موکل خود، مدارک وشواهدی را تقدیم دادگاه و مرجع قضایی می‌کند تا بتواند مجازات او را به حداقل برساند. 

وضع قوانین مربوط به تعزیرات، هماهنگ با مفاهیم اقتصادی و تجاری است، به همین دلیل افراد زیادی از جزئیات آن مطلع نیستند؛ از این رو مراجعه به وکیل خوب تعزیرات حکومتی در خصوص حل و فصل دعاوی تعزیراتی امری ضروری است.

وکیل با تجربه تعزیرات حکومتی چگونه پرونده را پیگیری می‌کند؟

وکیل عالی تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به پرونده باید مراحلی را طی کند که در ادامه به شرح آن‌ها می‌پردازیم:

1. مشاوره حقوقی:
ابتدا وکیل از طریق مشاوره با موکل، جزئیات پرونده را بررسی می‌کند و مسیر قانونی را به او نشان می‌دهد و در ارائه‌ی یک مشاوره حقوقی مناسب نهایت تلاش خود را می‌کند.    به صفحه مشاوره حقوقی میشود لینک داد

2. جمع‌آوری اطلاعات و مدارک:
وکیل با جمع‌آوری اطلاعات که شامل مستندات، سند‌ها، قرارداد‌ها و هر گونه اطلاعات مربوط به تخلفات است به پیگیری پرونده می‌پردازد.

3. تحقیق و بررسی حقوقی:
وکیل خوب تعزیرات حکومتی بررسی‌های حقوقی مربوط به پرونده را انجام می‌دهد تا بتواند استراتژی‌های لازم را برای دعوی تدوین کند.

4. تهیه دفاع:
وکیل به عنوان نماینده موکل خود دفاع حقوقی و دیگر اقدامات قانونی مرتبط با پرونده را انجام می‌دهد.

5. حضور در مراجع قضایی:
وکیل در جلسات دادگاه حاضر می‌شود و با برقراری ارتباط با قاضی و سایر طرف‌های مرتبط با پرونده، با اثبات قانونی از موکل خود دفاع می‌کند.

مزایای یاری گرفتن از وکیل تعزیرات حکومتی چیست؟

قوانین تعزیرات حکومتی دارای مواد حقوقی مختلفی هستند و بهره‌گیری از تجربه‌های یک وکیل مناسب، به شما کمک می‌کند تا با آن‌ها آشنا شوید. راه‌های ارتباطی مختلفی وجود دارد که شما می‌توانید از طریق آن‌ها با وکیل خوب تعزیرات حکومتی ارتباط برقرار کنید. بهره‌گیری از مشاوره تلفنی امری آسان و کاربردی است که به وسیله آن می‌توانید از دانش و تجربه وکیل خود به بهترین شکل ممکن بهره ببرید و ازبروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری نمایید. شما می‌توانید از طریق تماس با شماره ۰۹۱۲۳۸۲۹۸۵۰ اقدام به تماس تلفنی و دریافت مشاوره حقوقی کنید.

عوامل مؤثر بر هزینه و دستمزد وکیل تعزیرات حکومتی کدامند؟

هزینه وکیل تعزیرات حکومتی تحت تأثیر چندین عامل قرار دارد که تعدادی از این عوامل عبارتند از:

  • نوع پرونده: نوع پرونده تعزیرات حکومتی بر هزینه وکالت تأثیر دارد. هر چه پرونده پیچیده‌تر باشد به تحقیقات بیشتری نیاز دارد که باعث افزایش حق الوکاله می‌شود.
  • سطح تخصص وکیل: وکلایی که تجربه و تخصص بالایی در زمینه دعاوی تعزیرات دارند، هزینه بیشتری را دریافت می‌کنند.
  • شهرت وکیل: شهرت بهترین وکیل تعزیرات حکومتی به دلیل ارائه خدمات با کیفیت و سابقه درخشان اوست که سبب افزایش هزینه می‌شود.
  • حجم کار: پرونده‌های بزرگ که به زمان و تلاش بیشتری نیاز دارند، معمولاً با هزینه بیشتری همراه هستند.

لازم به ذکر است که حق الوکاله برخی از وکلا ثابت است و هزینه مشخصی را دریافت می‌کنند. شما می‌توانید از طریق تماس با شماره وکیل تعزیرات حکومتی یا مراجعه حضوری در مورد هزینه‌ها به توافق برسید تا دچار مشکل نشوید.

چگونه میتوان وکیل پایه یک تعزیرات حکومتی را پیدا کنم؟

پیدا کردن و انتخاب وکیل عالی تعزیرات حکومتی یک فرایند تحقیقاتی و طولانی است که دقت بالایی را می‌طلبد. در ادامه به چند مرحله کلیدی برای پیدا کردن وکیل تعزیرات اشاره خواهیم کرد:

  1. بررسی تخصص و تجربه: برای یافتن یک وکیل مجرب، بهتر است تخصص و تجربه او را بررسی کنید. این بررسی شامل دانش زیاد در زمینه حقوق حکومتی و تجربه کافی در این حوزه است.
  2. بررسی پرونده‌های قبلی: بررسی پرونده‌های قبلی و نتایج حاصل از آن‌ها به عنوان شاخصه‌ای از توانایی وکیل در تعزیرات حکومتی یکی از مراحلی است که به شما کمک می‌کند تا بهترین وکیل را بیابید.
  3. مشاوره: می‌توانید از افرادی که در این زمینه تجربه دارند مشاوره دریافت کنید تا وکیل عالی تعزیرات حکومتی را به شما پیشنهاد دهند؛ همچنین از طریق تماس با وکالت خانه‌ها یا برخی سازمان‌های مربوطه می‌توانید درخواست مشاوره دهید.
  4. قدرت برقراری ارتباط: ارتباط مؤثر با وکیل از اهمیت بالایی برخوردار است. شما می‌توانید از طریق مراجعه حضوری یا تماس با شماره وکیل تعزیرات حکومتی، با او صحبت کنید و مطمئن شوید که توانایی برقراری ارتباط مؤثر با او را دارید.

مقایسه تعرفه‌ها: یکی دیگر از عواملی که در انتخاب وکیل تأثیر دارد، مقایسه تعرفه‌های وکلاست. از این طریق می‌توانید وکیلی را پیدا کنید که هزینه کمتری را از شما دریافت کند.

وکیل تعزیرات در چه زمینه‌هایی می‌تواند به ما کمک کند؟

سازمان تعزیرات حکومتی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است با توجه به حساس بودن این جایگاه و همچنین اهمیت بالای آن در سیستم قضایی کشور، وجود یک وکیل کار بلد و خبره احساس می‌شود. معمولا وکلای تعزیرات به دلیل اگاهی و دانشی که درباره جریان رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات دارند می‌توانند به ما در فرآیند پرونده و جلوگیری از ضایع شدن حقوق کمک شایانی کنند.

وکیل تعزیرات در موارد زیر میتواند به ما یاری رساند: 

درصورتی که احتکار یا تقلب پیش آید. وکیل تعزیرات با ارائه اسناد و مدارک قانونی از موکل خود دفاع می‌کند، عدم پروانه بهره برداری، عدم درج قیمت روی محصولات، کم فروشی و گران فروشی، خودداری از تولید کالا، قاچاق ارز یا کالا، فروش به اجبار زمینه‌هایی است که وکیل تعزیرات می‌تواند به شما کمک کند.

مراحل شکایت یا طرح آن به تعزیرات حکومتی

افراد معمولا زمانی که به مشکل تعزیرات برخورد می‌کنند در اولین وهله به سازمان‌های دولتی از جمله نهاد تعزیرات شکایت می‌کنند. این کار به دلیل پیچیدگی‌های خاصی که دارد و هم چنین عدم دانش کافی درباره قوانین، پیشنهاد می‌شود که در صورت مشگل تعزیرات از وکیل پایه یک دادگستری کمک بگیرد. 
شما باید با مراحل ثبت شکایت به تعزیرات حکومتی آشنایی داشته باشید.

6 قدم مهم مراحل ثبت شکایت به تعزیرات حکومتی

1. احضار متهم:

اولین مرحله احضار متهم می‌باشد. قانون گذار با احضار متهم، این حق را برای او در نظر گرفته است که از خود دفاع کند. همچنین متهمان تعزیراتی می‌توانند از وکیل برای دفاع از حقوق خود استفاده کنند. با حضور متهم تحقیقات درباره پرونده او شروع می‌شود با توجه به ماده ۲۷ قانون تعزیرات صدور حکم قطعی باید بعد از دفاعیات متهم باشد.

2. گرفتن دفاعیات متهم:

دومین مرحله شکایت دریافت دفاعیات متهم است در واقع یکی از مهم ترین حقوق متهم در دادگاه‌های تعزیرات دریافت دفاعیات اوست. اصولا مدت زمان رسیدگی به دفاعیات کوتاه می‌باشد و می‌توان طی جلسات رسیدگی با توجه به دفاعیات رفع اتهام شد اگر این چنین نبود بعد از تحقیقات لازم مجدد متهم از خود دفاع می‌کند.

3. بررسی و تحقیق درباره شاکی:

شاکی به فردی گفته می‌شود که از اتفاق افتادن جرم موجب ضرر و زیان شده است. اگر شاکی یا وکیل او به نمایندگی از موکل خود در زمان رسیدگی به پرونده حاضر باشند سرعت رسیدگی بالا می‌رود و حکم در زمان کوتاه تری صادر می‌شود.هم چنین باید بدانید که شعب‌های تعزیرات حکومتی این اختیار را دارند که در دعاوی تعزیراتی حکم صادر کنند.

4. تحقیق درباره بازرسان و ضابطان پرونده مربوطه:

ضابطان و کارشناسان تعزیرات حکومتی درباره جرم‌هایی که علنی نشده‌اند فقط با در دست داشتن مدارک و اسناد رسمی و معتبر حکم صادر کنند.

5. صدور رای در شعب بدوی رسیدگی

پس از طی تمام مراحل ثبت شکایت و انجام تحقیات و بررسی‌های لازم و همچنین آخرین دفاعیات در صورتی که متهم مربوطه یک شخص حقوقی باشد رای صادر می‌شود. همچنین شعب بدوی اگر دفاعیات اخر متهم را بشنود و بعد از ۵ روز از احضاریه متهم در دادگاه حاضر نشود، قاضی رای غیابی صادر می‌کند.

6. نحوه ثبت شکایت از تعزیرات حکومتی

افراد چگونه باید شکایت خود را از تعزیرات حکومتی ثبت کنند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که افراد برای ثبت شکایت خود باید شماره ۱۳۵ را شماره‌گیری کنند و شکایت خود را ثبت کنند.
همچنین در مرحله بعدی افراد باید وارد سایت تعزیرات شوند و در قسمت ثبت شکوائیه شکایت خود را در سایت مربوطه ثبت کنند. افراد می‌توانند از طریق همین آدرس شکایت خود را پیگیری کنند.

مشاوره حقوقی برای شکایت از تعزیرات

چه کسی می‌تواند شما را در شکایت از تعزیرات راهنمایی کند؟ شما می‌توانید برای گرفتن مشاوره درباره شکایت مربوطه از وکیل تعزیرات حکومتی موسی الرضا میر کمک بگیرید. ایشان با دادن مشاوره و بهترین پیشنهادات شما را در این خصوص راهنمایی می‌کند. 
معمولا افراد زیادی در دعاوی تعزیراتی با متخصصان و مشاورین خبره حقوقی مشورت می‌کنند و در آخر بهترین آن‌ها را برای پیشبرد و موفقیت پرونده خود بر می‌گزینند. در این باره گفتن این نکته نیز حائز اهمیت است که درصورت عدم دانش حقوقی ممکن است اقداماتی که افراد انجام داده‌اند سبب خسارات بزرگی شود و گاها این خسارات جبران ناپذیر خواهد بود!

هزینه برای رسیدگی دادرسی تعزیرات حکومتی چقدر است؟

منظور از هزینه دادرسی مقدار پولی است که در دادگاه برای رسیدگی به پرونده مورد نظر توسط شاکی در پروند‌ه‌های کیفری و متهم در پرونده‌‌های حقوقی باید پرداخت شود. 
این هزینه معمولا در زمان ثبت شکایت باید پرداخت شود. در صورت عدم پرداخت هزینه دادرسی، دعوی موردنظر مورد بررسی قرار نمی‌گیرد. مبلغ‌های پرداختی دادرسی بستگی به نوع دعوا دارند. در دعاوی حقوقی که مربوط به مال هستند مبلغ دادرسی بستگی به بهای خواسته دارد اما در دعاوی حقوقی که غیر مالی هستندو همچنین دعاوی که موضوع آن‌ها کیفری است مبلغ دادرسی ثابت می‌باشد و این مبلغ‌ها براساس برنامه بوجه هر یک سال تعیین می‌شوند.
عامل مهم دیگری که در تعیین مبلغ دادرسی تاثیر گذار است، مراحل دادرسی می‌باشد. چون مبلغ دادرسی در هر یک از مراحل دادرسی هم چون، تجدید نظر، فرجام خواهی، اجرای احکام و…. متفاوت می‌باشد و هر مرحله خود طبق آیین نامه دارای مبلغی است. در سازمان‌های تعزیراتی مبلغ و هزینه دادخواست در صورتی که موضوع دعوا کیفری باشد مطابق هزینه دادرسی کیفری است.

شرایط معافیت جزای نقدی تعزیرات حکومتی چیست؟

براساس ماده قانونی ۴۴۲ آیین دادرسی کیفری، متهم پیش از تمام شدن مهلت تجدید نظر، این حق را از خود سلب کند، طبق این ماده شخص از پرداخت یک چهارم جزای نقدی معافیت را به دست می‌آورد. معمولا این عفو‌ها در تعزیرات حکومتی اعمال می‌شود. طبق این قانون شاکی ظرف مدت ده روز از تاریخ احضاریه فرصت دارد که جزای نقدی را پرداخت کند. اگر متهم،  طبق فرصتی که قانون برای او در نظر گرفته است حاضر شود، از دادن ۲۰ درصد جریمه نقدی معاف می‌شود.

مرجع زیر صالح برای رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات

یکی از نقاط قوت وکیل تعزیرات، ایجاد سرعت در فرآیند پرونده‌های تعزیراتی است. حال به نظر شما مرجعی که برای رسیدگی به پرونده‌های تعزیراتی انتخاب شده است کدام است؟ 
در پاسخ به این سوال باید گفت که این پرونده حقوقی بر خلاف پرونده‌های دیگر در دادگاه‌هایی که خود مسئولیت تعزیراتی را بر عهده گرفته است بررسی می‌شود. معمولا در سایر پرونده‌های حقوقی وکیل با حضور در دادگاه‌ها فرآیند رسیدگی را آغاز می‌کنند.‌ مرجع تعزیرات، خود مرجعی اختصاصی است که برای رسیدگی به پرونده‌های تعزیراتی در نظر گرفته شده است و قوانین موجود در این دادگاه‌‌ها با سایر دادسراها متفاوت می‌باشد. 
همین مسئله سبب پر رنگ‌تر شدن جایگاه وکیل تعزیرات می‌شود. وکلا با توجه به این که از پیچ و خم این پرونده‌ها و روال رسیدگی آن‌ها اشنایی دارند به شما کمک شایانی می‌کنند. لازم به ذکر است که با توجه به اختصاصی بودن پرونده‌های تعزیرات، هر وکیلی این مسئولیت را به عهده نگیرد.

صلاحیت‌های تعزیرات حکومتی

6 تا از تخلفاتی که تعزیرات حکومتی با آن برخورد میکند!

از جمله تخلفاتی که رسیدگی به آن‌ها در صلاحیت تعزیرات حکومتی می‌باشد:

1. تخلفات تعزیرات حکومتی:

این تخلفات شامل ۱۵ مورد می‌باشد که در قانون تعزیرات حکومتی آمده است. از جمله: احتکار، گران فروشی و کم فروشی، تولید خارج از شبکه، عدم نوشتن قیمت، اخفا و خودداری از تولید کالا، عدم اجرای رفع تعهدات ارزی تولید کنندگان، عدم اجرای تعهدات ارزی صادر کنندگان، عدم پروانه بهره برداری، فروش ارزی ریالی، عدم صدور فاکتور، عدم اجرای ضوابط قیمت گذاری و فاکتور، عدم اعلام موجودی کالا، فروش اجباری.

2. تخلفات صنفی:

این تخلفات، تخلفاتی هستند که در هر یک از صنف‌های فروش، تولید، توزیع، خدمات فنی توسط افراد مشغول در آن‌جا رخ می‌دهد‌. این افراد درصورت تخلف در این قسمت‌ها که محل کسبی دایر شده است، مرتکب تخلف صنفی می‌شوند. مانند: گران فروشی و کم فروشی، احتکار، تولید خارج از شبکه، عدم اجرای ضوابط قیمت گذاری، عدم ضوابط توزیع، فروش اجباری، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور.

3. تخلفات درمانی:

به تخلفاتی که در حوزه کادر درمان و پزشکی صورت می‌گیرد از جمله تاسیس موسسه پزشکی غیر مجاز با کادر درمان غیر متخصص و بدون داشتن پروانه، امتناع مراکز درمانی از پذیرش بیماران، دریافتی‌های خارج از تعرفه، استفاده از متخصص‌های فاقد مجوز قانونی، ترک موسسه پزشکی یا تعطیلی مطب بدون دلیل موجه تخلفات درمانی می‌گویند.

4. تخلفات دارویی:

تخلفاتی که در تولید و توزیع دارو اتفاق می‌افتد به تخلفات دارویی معروف هستند. این تخلفات عبارتند‌ از: تولید و فروش دارو بدون مجوز قانونی، تاسیس داروخانه بدون پروانه، تولید و فروش دارو در داروخانه بدون حضور مسئول فنی، تهیه دارو از شبکه‌های غیر رسمی، ندادن دارو با وجود نسخه پزشک، پخش کالاهای غیر دارویی و بهداشتی و آرایشی توسط داروخانه، خودداری از پخش دارو توسط داروخانه، تعطیلی بدون دلیل داروخانه.

5. قاچاق ارز:

قاچاق ارز یکی از تخلفات تعزیراتی است که به شدت روی اقتصاد جامعه تاثیر گذار است. همچنین برای مبارزه با این تخلف قانون گذار قوانینی را برای جلوگیری از آن تصویب کرده است. 
قاچاق ارز شامل خرید و فروش غیر قانونی ارز در داخل یا خارج از مرز‌های کشور است. طبق ماده ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز صدور، فروش، عرضه یا حمل ارز بدون ضوابط قانونی جرم است و قاچاق محسوب می‌شود.

6. تخلفات بهداشتی:

تخلفاتی هستند که در امور آرایشی و بهداشتی اتفاق می‌افتند مانند: تولید مواد غذایی بهداشتی آرایشی بدون مجوز، عدم درج مشخصات بهداشتی روی محصول، پخش کالاهای بدون پروانه ساخت، عدم رعایت مقررات بهداشتی.

جمع بندی:
ما در مطالب این صفحه در رابطه با وکیل تعزیرات حکومتی سخن گفتیم و در این باره اطلاعات مفیدی به شما همراهان گرامی ارائه دادیم و اینک در انتها امیدواریم مطالب این صفحه برای شما مفید بوده باشد.

سوالات متداول از وکیل تعزیرات حکومتی

ما در این بخش به برخی از سوالات متداول شما عزیزان پاسخ دادیم:

وظایف وکیل تعزیرات حکومتی در چه مواردی خلاصه می‌شود؟
در پاسخ به این سوال، به شرح 12 تا از وظایف وکیل تعزیرات حکومتی در مراحل مختلف پرونده، از جمله:

  1. مرحله تحقیقات مقدماتی
  2. حضور در جلسات بازجویی و ارائه دفاعیات
  3. جمع‌آوری و ارائه مستندات و مدارک
  4. درخواست تحقیقات تکمیلی
  5. مرحله دادرسی
  6. تنظیم لایحه دفاعیه
  7. ارائه دفاعیات شفاهی در دادگاه
  8. اعتراض به رای صادره
  9. مرحله اجرای احکام
  10. پیگیری اجرای حکم
  11. درخواست اعسار از پرداخت جریمه
  12. تقاضای تخفیف مجازات

در چه نوع تخلفاتی وکیل تعزیرات حکومتی می‌تواند به ما کمک کند؟
به طور کلی در تخلفات جرایم اقصادی مانند احتکار، گرانفروشی، کم‌فروشی، تقلب، عدم درج قیمت و در تخلفات بهداشتی مانند عرضه مواد غذایی فاسد، عدم رعایت بهداشت محیط کار، تولید و توزیع کالای تقلبی و در تخلفات صنفی مانند عدم ارائه فاکتور، عدم رعایت ضوابط صنفی، نصب تابلو بدون مجوز و برخی موارد دیگر وکیل تعزیرات حکومتی می‌تواند به شما کمک کند.

چگونه می‌توانیم یک وکیل تعزیرات حکومتی خوب پیدا کنیم؟
برای انتخاب وکیل تعزیرات حکومتی شما باید مواردی چون تجربه و تخصص وکیل در دعاوی تعزیرات حکومتی، سابقه وکیل در پرونده‌های مشابه، اخلاق حرفه‌ای وکیل، هزینه وکیل و همچنین، به منابعی که می‌توان برای پیدا کردن وکیل تعزیرات حکومتی از آنها استفاده کرد، مانند: کانون وکلای دادگستری، انجمن وکلای تعزیرات حکومتی توجه ویژه داشته باشید.

مشاوره

تلفن تماس :
شبکه های اجتماعی :

نظر شما

  • معینی‌

    21 اسفند 1402

    واقعا از شما بزرگوار خیلی ممنونم معجزه کردید‌. باورم نمیشه!
    شما که با حق هستید همیشه حق با شما باشد.

    پاسخ

پیام بگذارید

مشاوره

تلفن تماس :

شبکه های اجتماعی :

جدیدترین مقالات

مشاوره تخصصی حقوقی

در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده